Închide meniul
EXCLUSIV

Adrian Porumboiu, scos din minți de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad 2-1: „Nu pot să-mi chinui ochii cu asemenea meciuri!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 3 martie 2023, 15:59

Adrian Porumboiu, scos din minți de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad 2-1: Nu pot să-mi chinui ochii cu asemenea meciuri!”

Adrian Porumboiu, scârbit de arbitrajul de la CFR Cluj - UTA Arad 2-1

Adrian Porumboiu / Hepta

Adrian Porumboiu s-a declarat scos din minți de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad 2-1! Fostul arbitru FIFA a comentat în termeni duri erorile pe care „centralul” Lucian Rusandu le-a comis la partida din „Gruia”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru CFR Cluj, au marcat Krasniqi și Yuri Matias, în timp ce unicul gol al oaspeților a fost semnat de Pop.

Adrian Porumboiu, scos din minți de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad 2-1

Adrian Porumboiu s-a arătat revoltat de greșelile comise de arbitrul Lucian Rusanu, susținând că meciurile, de genul celui din „Gruia”, îi „chinuie ochii”.

„N-am ce să comentez! Îmi cobor prea mult ștacheta să comentez asemenea faze. E prima dată când arbitrul acesta greșește? Sincer, n-am văzut meciul. Am văzut câteva faze. Nu pot să-mi chinui ochii cu asemenea meciuri. De la o anumită vârstă, ochii au o importanță foarte mare.

Când văd asemenea meciuri, mă întorc în timp, când erau arbitrajele împotriva Vasluiului. Nu s-a schimbat nimic”, a declarat Adrian Porumboiu, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Reclamă

Mihai Rotaru: „Deac putea să primească roșu!”

La rândul său, Mihai Rotaru, acționarul majoritar de la Universitatea Craiova, a vorbit despre arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad. În mod surprinzător, omul de afaceri a dezvăluit faptul că se gândește să solicite eliminarea VAR-ului din campionatul românesc.

„Nu-mi place să vorbesc de alte echipe, dar în acest caz mi s-a părut scandalos. Ne-am uitat cu toții, nu a fost penalty. Nu a existat contact, nu se poate să dai!

Chiar mă gândeam să facem un memoriu, să renunțăm la VAR, dacă nu ne ajută. De ce să plătim câteva sute de mii de euro pe an dacă VAR-ul nu ne ajută? Din contră, creează probleme!

Reclamă 4 / 0/3

O fază precum cea de ieri sau din meciul U Cluj – Rapid sau Edjouma cu Armaș, îți creează frustrări! Dacă nedreptatea nu este semnalată, înseamnă că există o problemă acolo.

Deac putea să primească roșu, măcar să fi revăzut faza. Dar cred că UTA a avut un penalty. Penalty-ul scandalos primit de CFR n-a fost revăzut la VAR. E ciudat! Se vedea clar că nu era contact.

Este scandalos nu pentru că e vorba despre CFR Cluj, ci pentru acea fază în sine. Putea să fie Manchester United cu City, tot eram revoltat”, a declarat Mihai Rotaru, pentru fanatik.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – UTA Arad 2-1

„Dacă spun că e un fault la mijloc, pentru mine nu e fault. Fiecare specialist poate să îşi dea cu părerea. După care lui Burcă i se face rău, e la spital. La pauză mă întrebam ce poate să urmeze. Prima acţiune a lui UTA, prima, gol! Mai rău de atât nu se putea. După care am făcut 2-1, Camora scapă singur cu portarul, acesta apără… şi în aceeaşi fază e roşu corect. Gândiţi-vă şi voi. La ultima fază mai dăm un gol şi îl anulează pe motiv de ofsaid.

S-au întâmplat toate episoadele împotriva noastră! Spiritul a făcut, pentru că acum 2 zile şi jumătate noi am jucat. Nu înţeleg de unde atâta ghinion, în mod normal la penalty făceam 2-0, 3-0 la pauză nu se supăra nimeni. Scorul meritat, victorie suferită la final pentru că am jucat în 10. Dacă nu jucam în 10 nu mai erau probleme.

Fiecare antrenor poate să zică ceva (n.r. despre acuzaţiile făcute de Laszlo Balint). Să îmi spuneţi o fază în care CFR a fost avantajată azi. Noi nu am fost avantajaţi în niciun meci, în nicio fază, nici măcar azi! Când a fost roşu, a dat roşu, când a fost penalty, a dat penalty. Când vine cu o fază, una, dar decisivă, atunci o să spun că arbitrajul a fost sub orice critică”a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei cu UTA Arad, pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Adrian Porumboiu, scârbit de arbitrajul de la CFR Cluj – UTA Arad 2-1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și