Închide meniul

Adrian Şut a atacat arbitrajul, după Farul – FCSB 0-1: „Pe nedrept!” Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Viviana Moraru Publicat: 31 martie 2024, 23:16

Reclamă
Adrian Şut a atacat arbitrajul, după Farul – FCSB 0-1: „Pe nedrept! Ce a spus despre derby-ul cu Universitatea Craiova

Adrian Şut a atacat arbitrajul după Farul - FCSB 0-1

Adrian Şut, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Adrian Şut a atacat arbitrajul, după Farul – FCSB 0-1. Mijlocaşul a transmis că roş-albaştrii au avut un gol anulat pe nedrept, atunci când Florinel Coman a marcat, însă centralul a anulat reuşita şi a decis să-i acorde cartonaş galben lui Octavian Popescu, pentru simulare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are un avans şapte puncte în fruntea campionatului, după victoria la limită obţinută pe terenul celor de la Farul. Adrian Şut, în minutul 82, a marcat unicul gol al partidei şi a „salvat-o” pe FCSB.

Adrian Şut a atacat arbitrajul, după Farul – FCSB 0-1

Adrian Şut i-a mulţumit lui Florinel Coman pentru pasa perfectă pe care i-a dat-o la faza golului. Acesta a avut doar cuvinte de laudă şi pentru Ştefan Târnovanu, cel care a salvat-o pe FCSB în mai multe momente.

De asemenea, Şut a oferit declaraţii şi despre derby-ul din etapa următoare cu Universitatea Craiova, mărturisind că duelul va fi unul foarte dificil.

„A fost o partidă dificilă, obiectivul a fost să luăm cele trei puncte. Comi (n.r. Florinel Coman) a executat excelent, doar a trebui să pun capul. A fost când trebuia, pentru a lua cele trei puncte. În primul rând, ştim că Târnovanu e un portar foarte bun, ştiam că ne putem baza pe el. Am avut un gol anulat pe nedrept, nu mi se pare simulare la Tavi, trebuia să continue faza. Mi-a dat galben că m-am dus acolo şi am întrebat de ce a dat simulare.

Reclamă

Va fi un meci frumos, Craiova e o echipă bună, ştiam că se puteau bate la campionat. L-am încurajat, mulţi am trecut prin acest moment, trebuie să ridice capul. Luăm fiecare meci în parte şi la final să ne bucurăm”, a declarat Adrian Şut, conform digisport.ro.

Lovitură pentru FCSB! Un titular s-a accidentat în partida cu Farul

Lovitură pentru FCSB, după ce un titular s-a accidentat în derby-ul cu Farul. Siyabonga Ngezana „s-a rupt” în duelul cu campioana en-titre şi a fost înlocuit de Joyskim Dawa.

În minutul 53 al partidei de la Ovidiu, Siyabonga Ngezana a sprintat pentru a respinge un balon, moment în care a călcat strâmb şi s-a accidentat. Imediat după, fundaşul sud-african a primit îngrijiri medicale şi a cerut schimbare, deoarece nu a mai putut continua partida.

Reclamă 4 / 0/3

Joyskim Dawa a fost trimis imediat la încălzire, iar Siyabonga Ngezana a fost din nou trimis în teren, pentru a acoperi defensiva până în momentul în care Dawa va fi gata de joc.

Ngezana a fost însă aproape de a o „îngropa” pe FCSB. În minutul 56, fundaşul a fost aproape să-şi dea autogol. Fundaşul a deviat cu capul centrarea lui Damien Dussaut, însă Ştefan Târnovanu a fost pe poziţii şi şi-a salvat echipa in extremis.

O eventuală accidentare gravă a lui Siyabonga Ngezana ar reprezenta o adevărată lovitură pentru roş-albaştri, chiar înaintea derby-ului din etapa următoare a play-off-ului Ligii 1, cu Universitatea Craiova. Fundaşul a fost titular incontestabil la FCSB, după accidentarea lui Vlad Chiricheş, de la finalul lunii august.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament Vezi toate știrile
Citește și