Închide meniul

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 aprilie 2024, 18:43

Reclamă
Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia Images

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB! Kiki este pe lista de transferuri a lui Gigi Becali, dar Farul îşi doreşte foarte mult să îl păstreze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa antrenată şi patronată de Gică Hagi i-a făcut o ofertă de prelungire a contractului lui Kiki. El ar avea la Farul un salariu de două ori mai mare decât cel din prezent.

Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă”

”Farul i-a făcut o ofertă concretă de prelungire, cu dublarea salariului actual. Băiatul n-a luat încă o decizie. Și nici nu va lua înainte de sfârșitul campionatului.

Își face treaba liniștit până la capăt, după care vom hotărî împreună ce face în continuare. Sigur, ar fi putut semna oriunde din iarnă, fiind în ultimele șase luni de contract, dar i-am promis lui Hagi că nu discutăm nimic, nicăieri, înainte să se termine sezonul.

Kiki are cota actuală și datorită muncii lui, dar și expunerii pe care i-a oferit-o Farul. Prin urmare, e o formă de respect pentru club, pentru colegi, pentru staff să se focuseze deocamdată pe atingerea obiectivului actual. Apoi, e timp pentru toate”, a declarat agentul lui Kiki, Mihai Joița, citat de sportpesurse.ro.

Reclamă

David Kiki este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 1.1 milioane de euro.

Primul transfer de Champions League ratat de Gigi Becali

Pe de altă parte, primul transfer ratat de Gigi Becali este cel al lui Mihai Popescu. Fundaşul în vârstă de 30 de ani nu va mai ajunge la FCSB. Totul după ce Gică Popescu a cerut mai mulţi bani decât îşi doreşte să plătească patronul roş-albaştrilor. Mihai Stoica a confirmat că nu mai există nicio şansă ca Mihai Popescu să ajungă la campioana României.

„E încheiată. La momentul ăla, am oferit o sumă, Farul a zis 400.000 şi s-a încheiat. Ne orientăm spre alte piste, iar una dintre ele poate să fie Ovidiu Popescu. Ar fi ideal să avem un fundaş lateral care să poată juca şi central”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

„Eu sunt secui, nu-mi schimb niciodată părerea!” Laszlo Dioszegi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali

Laszlo Dioszegi rămâne ferm pe poziţii şi refuză să se aşeze la masa negocierilor cu Gigi Becali. Patronul lui Sepsi exclude din start orice ofertă pe care ar putea să o primească de la campioana României pentru Marius Ştefănescu.

Finanţatorul grupării din Sfântu Gheorge a promis că nu îl va lăsa pe Ştefănescu la FCSB, după acuzaţiile lansate de Dan Şucu. Milionarul de la conducerea Rapidului răbufnise şi era convins că mijlocaşul de 25 de ani avea un acord semnat cu campionii României.

Dioszegi asigură că nu există nicio şansă ca Marius Ştefănescu să fie printre cei opt jucători pe care îi va transfera FCSB înainte de startul preliminariilor Champions League.

Îi transmit domnului Becali că eu sunt un secui care dacă zice ceva, nu-și schimbă niciodată părerea. Nici pentru 10 milioane de euro. Chiar dacă o să fie sfârșitul clubului meu.

Onoarea noastră nu o poate cumpăra nimeni niciodată, pentru nimic. Poate să încerce oricine. Pentru jucător, vrem ce e mai bine. Dar în afară de FCSB. Onoarea noastră e mai presus de orice.

Nu-l bănuim de absolut nimic pe Ștefănescu, apropo de ceea ce s-a vehiculat. Dar nu despre asta e vorba, ci despre ceea ce am stabilit atunci și am spus public”, a spus Laszlo Dioszegi la digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen! „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” 14:19 Detalii de ultimă oră despre transferul lui Alex Chipciu la FCSB. Răsturnare totală de situație după declarațiile lui Gigi Becali 14:02 Selecționerul Ucrainei a anunțat lotul cu o lună înainte de EURO! Surprizele pregătite de prima adversară a României 13:25 Botoșani – Mioveni LIVE TEXT (20:00). Duel „încins” pentru Liga 1! Echipele probabile pentru meciul de baraj 13:21 Xavi, la un pas să fie demis de Barcelona! Anunţ-şoc făcut de presa din Spania. Ruptură totală cu Joan Laporta 13:12 „Haos! Trebuie educați” Giani Kiriță a răbufnit după ce suporterii lui Dinamo s-au bucurat pentru calificarea la baraj 13:11 FRF a pus în vânzare biletele pentru ultimele teste înainte de EURO 2024! România – Liechtenstein va fi în direct pe Antena 1 12:56 Schimbare uriașă împotriva rasismului din fotbal! Abuzurile pot fi acum reclamate de jucători printr-un mod inedit. Anunțul FIFA 12:50 VIDEOAntrenamentele din Formula 2 de la Imola au fost în AntenaPLAY. Programul complet Vezi toate știrile
Citește și