Închide meniul

Ahmed Bani, după Dinamo – Sepsi 0-3: „Nu e un nivel ridicat în Liga 1! Noi încercăm să practicăm un fotbal frumos!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 august 2023, 8:30

Ahmed Bani, după Dinamo – Sepsi 0-3: „Nu e un nivel ridicat în Liga 1! Noi încercăm să practicăm un fotbal frumos!

Ahmed Bani, un nou discurs savuros după Dinamo - Sepsi 0-3

Hepta

Ahmed Bani a avut un nou discurs spumos după Dinamo – Sepsi 0-3. Elevul lui Ovidiu Burcă a spus că nu i se pare că e un nivel ridicat în prima ligă, deşi Dinamo este ultima în clasament după primele 3 etape.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ahmed Bani le-a promis fanilor că Dinamo va juca fiecare meci la victorie şi că echipa are valoare de a face faţă în Liga 1. Ahmed Bani a apărut în prim plan dupăce la finalul sezonului trecut din Liga 2 a spus că Dinamo joacă „fotbal – şampanie”.

Ahmed Bani, după Dinamo – Sepsi 0-3

„Ce pot să zic? Eu nu vreau să mai spun că jucăm bine, că… Rămân la ideea că noi încercăm să practicăm un fotbal frumos, ne străduim destul de tare pe teren, dar din păcate astea sunt rezultatele.

Credeţi că noi suntem fericiţi că am pierdut cu 0-3? Au dat trei goluri şi asta a contat. Mister a zis că nu are ce să ne reproşeze, noi încercăm să practicăm ce ne spune, dar nu suntem fericiţi că am ratat cele trei puncte şi în seara asta.

Poate ne lipseşte şi încrederea în faţă, nu suntem inspiraţi, n-am o explicaţie în momentul de faţă. Noi o să încercăm să câştigăm toate meciurile rămase şi atâta tot.

Reclamă

Noi mereu jucăm la victorie. Nu e un nivel prea ridicat, eu zic că avem o echipă bună şi o să facem faţă cu brio în Superliga”, a spus Ahmed Bani după Dinamo – Sepsi 0-3.

Ovidiu Burcă, semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc

Ovidiu Burcă a transmis un semnal de alarmă după ce Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Dinamo – Sepsi s-a încheiat 0-3. Antrenorul „câinilor” a spus că nu are ce să le reproşeze jucătorilor, dar a precizat că echipa are încă lipsuri.

La Dinamo este tot timpul presiune. Eu cred că astăzi, faţă de celelalte două meciuri, nu am ce să le reproşez jucătorilor. Dacă reuşeam să înscriem noi primii cred că alta era soarta meciului.

Reclamă 4 / 0/3

Scorul este injust, arată o diferenţă prea mare. Pe teren diferenţa nu a fost aşa mare, dimpotrivă, am controlat jocul. Nu este uşor, ştiam ce echipă întâlnim, nu va fi uşor nici cu alte echipe.

Ca să ai forţa să baţi astfel de echipe îţi trebuie viziune, îţi trebuie luciditate în momentele cheie. Au fost mulţi jucători noi, jucători lipsă, cu care vă obişnuiserăţi.

Mai avem nevoie de timp să ne obişnuim cu Liga 1, ne-am calificat, ştiţi foarte bine cum, la un baraj. Am pornit de la nimic şi am ajuns foarte departe. Ştiţi foarte bine că au venit jucători foarte târziu, am avut interdicţia la transferuri. Am făcut un joc solid, dar ne lipseşte încă ceva.

Mai sunt discuţii cu anumiţi jucători, realitatea ne arată lipsurile pe care le avem. Chiar dacă am jucat împotriva celor mai bune echipe din Ligă, cu ele trebuie să ne comparăm, la nivelul acestor echipe trebuie să ne ridicăm.

Suntem la o echipă care nu acceptă mediocritatea, nu putem să spunem că ne dorim să evităm retrogradarea. E o frustrare, dacă Dennis era mai inspirat cred că am fi intrat în avantaj la pauză”, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro după Dinamo – Sepsi 0-3.

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore Vezi toate știrile
Citește și