Închide meniul

Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei. Atacantul Rapidului, dorit de o echipă din TOP 4 din Premier League

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 martie 2024, 11:48

Reclamă
Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei. Atacantul Rapidului, dorit de o echipă din TOP 4 din Premier League

Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei

Albion Rrahmani, în timpul unui meci / Hepta

Albion Rrahmani este la un pas de super – transferul carierei la finalul sezonului. O echipă de top din Premier League îl monitorizează pe atacantul kosovar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanatik.ro susţine că Aston Villa îl monitorizează pe atacantul Rapidului. Rrahmani poate pleca din Giuleşti după doar un sezon. Rapid a plătit în vară pentru Rrahmani suma de 700.000 de euro. Atcantul kosovar are contract până în 2026.

Albion Rrahmani, la un pas de super-transferul carierei

Albion Rrahmani are parte de un sezon de vis la Rapid. În actualul sezon al Ligii 1, Rrahmani a marcat 13 goluri în 15 meciuri. Aston Villa este una dintre echipele de top din acest sezon al Premier League. Se află pe locul 4 şi luptă pentru un loc de Champions League. Echipa lui Unai Emery se află pe locul 4 în clasament, cu două puncte peste Tottenham.

Albion Rrahmani, după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională

Albion Rrahmani a oferit primele declaraţii după ce Rapid şi-a umilit rivala FCSB, 4-0 pe Arena Naţională. Kosovarul a reuşit o dublă de senzaţie, în repriza a doua şi anunţă că echipa sa va lupta la titlul din Liga 1.

„Am jucat cu cea mai bună echipă a Ligii. Au fost mulţi fani. Le mulţumesc tuturor fanilor noştri. A fost o sărbătoare pentru noi. Am jucat foarte bine, am dat 100% de fiecare dată. Am meritat această victorie şi acest scor.

Reclamă

Sunt bine acum. Sunt bine fizic, piciorul e ok acum. Norocul meu e familia mea. Tata a fost jucător în Kosovo şi am moştenit talentul lui, mă antrenez mult cu el. Am învăţat multe şi de la foştii mei antrenori.

Normal că luptăm la titlu, suntem într-o formă bună, suntem o echipă bună. Vom lupta pentru titlu”, a spus Albion Rrahmani, citat de digisport.ro.

Albion Rrahmani a ajuns la 13 goluri în cele 15 meciuri pe care le-a disputat în Liga 1 în acest sezon. Accidentarea gravă suferită în toamnă în preliminariile EURO 2024 nu l-a afectat deloc pe kosovar. El a revenit la începutul anului şi a marcat deja 7 goluri în 2024. Mai mult, el a marcat toate golurile din acest an în meciurile considerate pe teren propriu de Rapid. Partida cu FCSB a avut loc pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și