Închide meniul

Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB!

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 15:42

Reclamă
Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB!

Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB!

Alexandru Băluţă şi Florinel Coman, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Alex Băluţă a avut mai multe oferte din străinătate înainte de a semna cu FCSB. Dorit şi de Universitatea Craiova, el a ajuns în cele din urmă la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă a dezvăluit acum, după ce a cucerit titlul cu FCSB, că, în afară de echipa lui Rotaru, a mai avut oferte de la Widzew Lodz (din Polonia), de la Qarabag şi chiar din… Australia!

Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB!

Vara trecută am tot purtat discuții cu Craiova și ăsta a fost primul gând. Eu am așteptat oferte din străinătate, am avut oferte din Polonia, de la Widzew Lodz. Am avut apoi de la Qarabag, dar nu s-a concretizat nimic. Au fost niște oferte din Australia.

Eram convins că o să merg acolo! Eram sigur pe mine, dar mi-au oferit foarte puțin la ceea ce înseamnă viața din Australia și faptul că era foarte departe. Numai câte ore zburam până acolo… N-am putut.

Am zis să mai aștept. Am tot continuat să vorbesc cu cei de la Craiova”, a declarat Alex Băluță pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB

Darius Olaru a avut un schimb de replici savuros cu Alex Băluţă, după ce FCSB a cucerit titlul de campioană. Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a câştigat campionatul.

După bucuria de pe teren şi din peluză, Darius Olaru a venit în faţa jurnaliştilor, dar a fost „întrerupt” de colegii săi. Ştefan Târnovanu, Adrian Şut şi Alex Băluţă au stat în faţa microfoanelor împreună şi s-au distrat.

„Nici nu ştiu ce sentimente… Bucurie, am şi plâns. Nişte emoţii de nedescris. Mai mari emoţiile după meci, decât înainte de meci.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r. – de când aştepţi acest moment?) De când am venit aici, de patru ani şi jumătate. Cred că l-am meritat până la urmă”, a spus Alex Băluţă, înainte ca Adrian Şut să îşi facă apariţia.

Adrian Şut: „E prima dată pentru mulţi dintre noi şi cred că merităm această bucurie”.

Alex Băluţă: „Aşteptăm trofeul. E timp de toate”

Chiar dacă FCSB a cucerit titlul, jucătorii lui Elias Charalambous nu au primit încă trofeul.

Alex Băluţă: „Aşteptăm, aşteptăm (n.r. – trofeul). Mai avem trei meciuri, le tratăm serios şi o să ridicăm şi trofeul. E timp de toate”.

Ştefan Târnovanu: „Ne bucurăm şi aşa (n.r. – fără trofeu)”.

Adrian Şut: „Îl avem de mult timp în cap”.

Întrebat despre decizia de a venit la FCSB vara trecută, Alex Băluţă a avut numai cuvinte de laudă la adresa colegilor săi, după care a intervenit Darius Olaru:

Reclamă

Alex Băluţă: „E un sentiment unic. Nu pot să descriu. Asta am visat de când am intrat în vestiar şi am văzut ce băieţi serioşi sunt, ce calitate au şi mi-am dorit din tot sufletul să mă integrez cât mai repede şi să aduc plus”.

Darius Olaru: „Ai cuvintele la tine, copile”.

Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului!

Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Formaţia roş-albastră a învins-o pe Farul cu 2-1 şi a devenit matematic campioană.

Imediat după fluierul final, pe Arena Naţională a început sărbătoarea. Mihai Stoica a mers în peluză pentru a sărbători titlul alături de suporteri şi a oferit imaginea serii.

La un moment dat, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB a fost surprins plin de sânge, în timp ce sărbătorea alături de jucători şi suporteri. Ulterior, el a dezvăluit că cel care i-a spart arcada a fost Ovidiu Popescu.

Bucuria a fost însă prea mare şi cei de la FCSB nu au mai ţinut cont de nimic. Mihai Stoica a şi gluimit, spunând că Popescu a scăpat de cartonaşul galben, după acest „fault” comis după ce nu a înţeles că a fost „invitat” să prelungească contractul.

„Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne aşezăm la masă să prelungim contractul şi el nu ştiu ce a înţeles. Glumesc. A scăpat şi fără cartonaş galben. E bine când te bucuri şi fizic, nu?”, a declarat Mihai Stoica, la primasport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:00 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:55 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și