Close
NEWS ALERT

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping

Publicat: 1 iulie 2022, 18:31

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping. Actualul jucător al Rapidului s-a antrenat pe stadionul de la Dinamo în perioada în care era suspendat după scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu.

Reclamă
Alexandru Ioniță

Hepta

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping până pe 15 iulie, data de la care se reia noul sezon.

Reclamă

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping

Suspendarea dictată după ce a fost prins dopat era că nu avea voie să se pregătească la vreun club afiliat Federaţie. Agenția Națională Anti-Doping a strâns suficiente probe că Alexandru Ioniţă s-a antrenat cu Constantin Niculae, „Sensei”, tatăl lui Marius Niculae, scrie gsp.ro.

Alex Ioniță a spus povestea despre cazul de dopaj la AS.ro LIVE

Alexandru Ioniță a fost invitat la AS.ro LIVE. Mijlocașul a dat cărțile pe față referitor la cazul de dopaj în care a fost implicat. Ioniță a stat suspendat timp de un an. El și colegii săi, Fatai și Takayuki, şi-ar fi injectat vitamine la o clinică privată.

Fatai a venit și a spus deschis în vestiar. Am mers acolo cu scopul de a atrage clienți pentru soția sa. Am fost, am făcut vitaminele, am jucat cu Viitorul, ne-au bătut cu 4-1. Am făcut vitaminele înainte de acel meci. Cu ce m-au ajutat vitaminele? Nu am jucat nimic”, și-a început Alex Ioniță povestirea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ioniță a dezvăluit că el și colegii săi au fost înregistrați fără să li se spună. Mijlocașul susține că a făcut cantitatea legală de vitamine și au o hârtie de la clinică prin care dovedesc asta.

După meci au venit și au spus că vor să aibă o discuțe neoficială cu noi. Ne-au înregistrat, fără să ne zică. Eu mă gândeam că nu ne cred că am făcut vitamine, ci că am băgat substanțe interzise. Știam de ibuprofen, de cocaină și alte substanțe, dar nu mă gândeam niciodată la vitamine.

Jucătorul de la Dinamo care a fost prins cu cocaină a luat trei luni, mie mi-au dat un an. Când au venit și ne-au întrebat eu am vorbit deschis. Avem foaie de la clinică. Am făcut 100ml, cantitatea legală”, a mai spus Ioniță.

Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!”

Rapidist din tată în fiu, Ioniță a ajuns prima dată să facă fotbal în Giulești de la 6 ani. Sandu Neagu a fost cel care i-a dat porecla de ”Bulgaru’”. Povestea lui Alexandru Ioniță începe pe când avea 6 ani, în Giulești. A fost dus de unchiul său, pentru că tatăl său era mai mereu în curse.

La 6 ani am ajuns prima dată la Rapid. Am făcut fotbal la Rapid de la 6 ani până m-am transferat la Astra. Mama m-a trimis printr-un unchi care stătea aproape de stadion.

Nu eram foarte mulți de vârsta mea. Acolo l-am întâlnit pe domnul Sandu Neagu. El mi-a dat porecla Bulgaru’, pentru că eram mic, îndesat, cu capul mare 🙂”, a spus Ioniță la AS.ro LIVE.

Bulgaru’” a povestit cum și-a luat primele ghete. Tatăl său a fost cel care i le-a cumpărat, după ce a vândut o basculantă. Cum îl strigau prieteni după ce a debutat la prima echipă.

Primele ghete mi le-a luat tata, pe la 14 ani. A vândut tata o basculantă și mi-a luat primele ghete profesioniste. Cei din jurul meu s-au schimbat.

Toată lumea mă știa de Bulgaru’, din Giulești Sârbi unde m-am născut, până la stadionul Giulești. Cu toții strigau la mine Bulgaru’, după ce am debutat la prima echipă mă strigau Ioniță. Stai, mă, că sunt Bulgaru’ 🙂”, a povestit Ioniță, amuzat, la AS.ro LIVE.

Reclamă
Citește și:

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9
aug.
23:10
Atanas Trică, reacţie savuroasă după ce a debutat la CSA Steaua împotriva tatălui său: „Mă întreba cum stau la cornere. Nu am dat din casă!”
9
aug.
22:34
Eugen Trică, după ce fiul său a debutat la CSA Steaua împotriva sa: „Mi-a fost frică atunci când a intrat! Mă gândeam: ‘Mă, tocmai mie să îmi dea gol?!'”
9
aug.
22:30
Fostul rapidist Ovidiu Herea, replică pentru ultrașii CSA Steaua: „Înjurăturile lor m-au motivat!”
9
aug.
22:10
Scandal în Ghencea! Un fan a sărit în teren pentru a se duce la fostul rapidist Ovidiu Herea
9
aug.
21:50
CSA Steaua – Metaloglobus 1-1. Start fals pentru echipa lui Daniel Oprița în noul sezon. Chipirliu a ratat un penalty în prelungiri
9
aug.
21:37
Mesajul transmis de Laszlo Balint după ce a fost demis de la Universitatea Craiova: „Dacă eșuezi, să nu renunți niciodată!”
9
aug.
21:28
Gigi Becali a anunţat când revine pe stadion: „Eu nu vin decât atunci! Fără nicio emoţie, la spectacol!”
9
aug.
20:52
FotoUmilința suferită de nepotul lui Gigi Becali și soția lui însărcinată: „Suntem ultima nație din Europa!”
9
aug.
20:32
FotoUltraşii CSA Steaua, revoltă în Ghencea la meciul cu Metaloglobus: „Demisia!” Gestul extrem al fanilor
9
aug.
20:08
FotoPrimele imagini cu Mirel Rădoi la antrenamentul Universităţii Craiova
Pe același subiect
Valentin Costache, în meciul CFR Cluj - Rapid 1-0
Liga 1 • 16 iul., 23:58
Alexandru Ioniță, dezamăgit după finalul nebun din CFR Cluj – Rapid 1-0: „Puteam să scoatem un punct!” Valentin Costache, uluit de suporterii giuleșteni: „Nu pot să cred câți sunt!”
Daniel Pancu
Liga 1 • 11 iul., 22:47
Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga: „E ruşinos! Nu am auzit o scuză!”
Alexandru Ioniţă, într-o partidă pentru FC Rapid
Fotbal • 2 iul., 13:07
Reacţia oficială a Rapidului, după o nouă suspendare primită de Alexandru Ioniţă: „Sancţiunea este lipsită de orice temei legal”
Close