Închide meniul
NEWS ALERT

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping

Publicat: 1 iulie 2022, 18:31

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping

Alexandru Ioniţă a fost dărâmat după Rapid - FC Voluntari 1-2. Decarul celor de la Rapid cu greu şi-a putut găsi cuvintele după şocul din Giuleşti

Alexandru Ioniță, într-un meci pentru Rapid / Hepta

  • Alexandru Ioniţă, suspendat din nou
  • Înscrie-te aici şi câștigă tricoul magic al lui Mutu cu semnătură specială!

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping. Actualul jucător al Rapidului s-a antrenat pe stadionul de la Dinamo în perioada în care era suspendat după scandalul de dopaj de la Astra Giurgiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping până pe 15 iulie, data de la care se reia noul sezon.

Alexandru Ioniţă a fost suspendat din nou de Agenția Națională Anti-Doping

Suspendarea dictată după ce a fost prins dopat era că nu avea voie să se pregătească la vreun club afiliat Federaţie. Agenția Națională Anti-Doping a strâns suficiente probe că Alexandru Ioniţă s-a antrenat cu Constantin Niculae, „Sensei”, tatăl lui Marius Niculae, scrie gsp.ro.

Reclamă

Alex Ioniță a spus povestea despre cazul de dopaj la AS.ro LIVE

Alexandru Ioniță a fost invitat la AS.ro LIVE. Mijlocașul a dat cărțile pe față referitor la cazul de dopaj în care a fost implicat. Ioniță a stat suspendat timp de un an. El și colegii săi, Fatai și Takayuki, şi-ar fi injectat vitamine la o clinică privată.

Fatai a venit și a spus deschis în vestiar. Am mers acolo cu scopul de a atrage clienți pentru soția sa. Am fost, am făcut vitaminele, am jucat cu Viitorul, ne-au bătut cu 4-1. Am făcut vitaminele înainte de acel meci. Cu ce m-au ajutat vitaminele? Nu am jucat nimic”, și-a început Alex Ioniță povestirea la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ioniță a dezvăluit că el și colegii săi au fost înregistrați fără să li se spună. Mijlocașul susține că a făcut cantitatea legală de vitamine și au o hârtie de la clinică prin care dovedesc asta.

După meci au venit și au spus că vor să aibă o discuțe neoficială cu noi. Ne-au înregistrat, fără să ne zică. Eu mă gândeam că nu ne cred că am făcut vitamine, ci că am băgat substanțe interzise. Știam de ibuprofen, de cocaină și alte substanțe, dar nu mă gândeam niciodată la vitamine.

Jucătorul de la Dinamo care a fost prins cu cocaină a luat trei luni, mie mi-au dat un an. Când au venit și ne-au întrebat eu am vorbit deschis. Avem foaie de la clinică. Am făcut 100ml, cantitatea legală”, a mai spus Ioniță.

Reclamă 4 / 0/3

Povestea lui Alexandru Ioniță: ”Mergeam cu basculanta la stadion!”

Rapidist din tată în fiu, Ioniță a ajuns prima dată să facă fotbal în Giulești de la 6 ani. Sandu Neagu a fost cel care i-a dat porecla de ”Bulgaru’”. Povestea lui Alexandru Ioniță începe pe când avea 6 ani, în Giulești. A fost dus de unchiul său, pentru că tatăl său era mai mereu în curse.

La 6 ani am ajuns prima dată la Rapid. Am făcut fotbal la Rapid de la 6 ani până m-am transferat la Astra. Mama m-a trimis printr-un unchi care stătea aproape de stadion.

Nu eram foarte mulți de vârsta mea. Acolo l-am întâlnit pe domnul Sandu Neagu. El mi-a dat porecla Bulgaru’, pentru că eram mic, îndesat, cu capul mare 🙂”, a spus Ioniță la AS.ro LIVE.

Bulgaru’” a povestit cum și-a luat primele ghete. Tatăl său a fost cel care i le-a cumpărat, după ce a vândut o basculantă. Cum îl strigau prieteni după ce a debutat la prima echipă.

Primele ghete mi le-a luat tata, pe la 14 ani. A vândut tata o basculantă și mi-a luat primele ghete profesioniste. Cei din jurul meu s-au schimbat.

Toată lumea mă știa de Bulgaru’, din Giulești Sârbi unde m-am născut, până la stadionul Giulești. Cu toții strigau la mine Bulgaru’, după ce am debutat la prima echipă mă strigau Ioniță. Stai, mă, că sunt Bulgaru’ 🙂”, a povestit Ioniță, amuzat, la AS.ro LIVE.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de "omenie"
Liga 1 • 18 mart., 11:44
„Eu fac zilnic blaturi!” Laszlo Dioszegi, răspuns genial la acuzaţiile de „omenie”: „Mi-am adus aminte!”
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Liga 1 • 14 mart., 17:36
FOTO
Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte
Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost "săltat" de mascaţi
Liga 1 • 14 mart., 17:00
„Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână!” Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi
Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi
Liga 1 • 14 mart., 16:46
Gigi Corsicanu, reacţie vehementă după ce Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi: „S-a ajuns prea departe!”
AS.ro LIVE | Dan Şucu este invitatul lui Dan Pavel, joi, de la 10:30
Liga 1 • 14 mart., 11:15
AS.ro LIVE | Dan Şucu a fost invitatul lui Dan Pavel. Emisiune – eveniment cu acţionarul majoritar al Rapidului!