Închide meniul

Alexandru Ișfan a fost prezentat de Universitatea Craiova! Pe ce perioadă a semnat și ce număr va purta

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 ianuarie 2023, 11:41

  • Alexandru Ișfan a fost prezentat de Universitatea Craiova
  • Atacantul de 22 de ani a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate

Alexandru Ișfan a fost prezentat de Universitatea Craiova. Atacantul de 22 de ani a semnat un contract valabil pe 3 ani și jumătate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Ișfan la Universitatea Craiova e primul mare transfer al anului în Liga 1. Ișfan va purta la Universitatea CRaiova tricoul cu numărul 31. Universitatea Craiova a plătit 650.000 de euro pentru Ișfan. Totodată, FC Argeș a păstrat un procent de 25 la sută dintr-un viitor transfer.

Alexandru Ișfan a fost prezentat de Universitatea Craiova

Bine ai venit, Alexandru Ișfan!

Reclamă

Alexandru Ișfan a fost transferat definitiv de la Argeșul lui Dobrin, iar acesta va îmbrăca tricoul Științei pentru următorii 3 ani și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă un an.

Universitatea Craiova a adus în Cetatea Băniei unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României, având 3 atribute esențiale pentru un jucător de profil ofensiv: dribling, viteză și forță. 

Reclamă

Noul nostru fotbalist va purta tricoul cu numărul 31. Îi dorim lui Alexandru să aibă parte de cât mai multe performanțe la Știința!„, a transmis Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova, ofertă de 600 de mii de euro pentru încă un jucător din Liga 1

Universitatea Craiova mai pregăteşte încă un transfer spectaculos. Oltenii au făcut deja o ofertă concretă pentru a treia mutare a iernii, după venirea lui Eugen Neagoe.

Conform fanatik.ro, echipa lui Mihai Rotaru a făcut o ofertă de 600.000 de euro pentru Raul Opruţ, jucătorul revelaţiei Hermannstadt care a făcut o primă parte de sezon foarte bună.

Reclamă 4 / 0/3

Fundaşul a reuşit un assist în cele 23 de jocuri adunate pentru sibieni, în această campanie. Hermannstadt cere 800.000 de euro pentru jucătorul de 24 de ani şi rămâne de văzut dacă cele două cluburi vor ajunge la un numitor comun.

În acest caz, Opruţ ar deveni al treilea transfer al iernii pentru olteni, după ce Alexandru Işfan şi Gjoko Zajkov sunt ca şi semnaţi de clubul lui Rotaru. Pe jucătorul de la FC Argeş, Craiova va plăti 650.000 de euro. piteştenii rămânând şi cu 25% dintr-un eventual transfer.

Primele declaraţii ale lui Eugen Neagoe, după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Neagoe a făcut o promisiune uriaşă în conferinţa de presă: vrea să repete performanţa istorică din 1991, când Universitatea Craiova a reuşit să câştige atât titlul, cât şi Cupa României.

”Sper ca împreună să reușim mai mult decât până acum și să avem rezultate bune și foarte bune cum suporterii și-au dorit.

Este posibil ca în această seară (n.r. – marţi seară) să mai apară un jucător nou. Nu este român, este un jucător de echipă națională. Probabil că mâine se va alătura lotului, daca totul decurge așa cum trebuie. Nu o să facem multe transferuri. Ne mai gândim la încă unul. Nu am venit să facem revoluție, să schimbăm jumătate de echipă

Aici am debutat, la Universitatea Craiova, și sunt unul dintre jucătorii care au contribuit la acel event, în 1991. Sper din suflet ca și antrenor să repetăm acele performanțe împreună”, a spus Eugen Neagoe la conferinţa de presă de prezentare.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”