Închide meniul

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

Bogdan Stănescu Publicat: 18 iunie 2024, 22:36

Reclamă
Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1!

Alexandru Tudorie a evoluat sezonul trecut la UTA / Profimedia Images

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! FC Petrolul Ploieşti a anunţat, marţi seară, că a ajuns la un acord cu jucătorul Alexandru Tudorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 28 de ani, atacantul are peste 200 de meciuri la nivelul primei ligi a României, marcând 54 de goluri. El are în palmares 3 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă.

Alexandru Tudorie a semnat în Liga 1! Echipa la care va evolua fostul jucător al FCSB-ului

Tudorie a evoluat de-a lungul carierei pentru Oţelul Galaţi, FCSB, FC Voluntari, Arsenal Tula, Universitatea Craiova, Sepsi OSK, Al-Adalah şi UTA Arad, relatează news.ro.

Petrolul va avea parte de un amical de lux în această vară. „Lupii” se vor duela cu Fenerbahce, echipă preluată recent de către Jose Mourinho.

Petrolul a avut parte de o schimbare importantă, în această vară. 30% din acţiunile clubului au fost preluate de investitori turci.

Reclamă
Reclamă

Turcii l-au adus şi pe Mehmet Topal ca antrenor la Petrolul. Echipa de pe „Ilie Oană” a anunţat, pe pagina oficială de Facebook, faptul că îşi va disputa cantonamentul de vară la Bolu, în Turcia.

Petrolul joacă împotriva lui Fenerbahce pe 29 iunie, de la ora 11:00

„Lupii” îşi vor măsura forţele cu Fenerbahce, echipă care a fost preluată recent de către Jose Mourinho. Partida amicală se va disputa pe 29 iunie, de la ora 11:00, la baza vicecampioanei Turciei.

Mehmet Topal îl cunoaşte pe Jose Mourinho. Actualul antrenor al celor de la Petrolul a fost la un pas să-i devină lusitanului secund la Fenerbahce, în această vară. În cele din urmă, Topal a fost convins de investitorii turci să o preia pe Petrolul.

Reclamă

Mehmet Topal s-a retras în urmă cu doi ani din activitatea de jucător, evoluând de-a lungul timpului la Galatasaray, Fenerbahce şi Beşiktaş. Topal se află la prima experienţă ca antrenor principal.

Mehmet Topal, obiective îndrăzneţe la Petrolul

Mehmet Topal are obiective îndrăzneţe la Petrolul Ploieşti. Turcul a dezvăluit că de o săptămână se pregăteşte intens pentru noua provocare a carierei sale, recunoscând că nu a urmărit foarte mult fotbalul din ţara noastră. După primele analize, el a declarat că fotbalul din România este mai tehnic decât cel din Turcia şi că obiectivul său este să ajungă cu Petrolul în play-off, după care să cucerească titlul în trei ani.

„E o mare onoare pentru noi să fim aici. Știm că am venit la o echipă mare. În viață am lucrat cu antrenori buni, cu nume importante. Asta face parte din experiența mea. Când jucam fotbal încercam mereu să fiu la cel mai înalt nivel, așa voi face și ca antrenor.

Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru echipa asta care are un secol de existență. Românii și turcii nu diferă mult, sunt sigur că vom avea o relație bună aici. Nu prea am urmărit liga din România, precum pe cele mari din Europa, dar știu în mare parte despre ce e vorba.

Am avut puțin timp de analiză înainte să vin aici. N-am avut mult timp să analizăm. De o săptămână nu prea dormim, ne-am pregătit să știm unde venim. Fotbalul românesc e mai tehnic decât cel turc. Vom fi o echipă care aleargă mult și care luptă pe teren. Acesta este obiectivul nostru.

Targetul nostru de sezonul acesta e să jucăm în play-off. În 3 ani, încercăm să luăm titlul, să fim campioni. Nu am jucat nicăieri fără un obiectiv. Nu am avut contact cu oameni fără obiective în viață”, a declarat Mehmet Topal, la prezentarea oficială.

 

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:04 28 sept.

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

23:40

Dennis Politic nu s-a ferit de cuvinte după Dinamo – FC Botoşani 2-2: „Golurile au venit pe greşeli personale!” Ce a spus Kopic

23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea 6 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria
Citește și