Închide meniul

Alexi Pitu poate prinde un transfer de vis la Rangers! Mijlocaşul de la Farul poate fi coleg cu Ianis Hagi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 ianuarie 2023, 10:42

Alexi Pitu poate prinde un transfer de vis la Rangers! Mijlocaşul de la Farul poate fi coleg cu Ianis Hagi

Alexi Pitu poate prinde un transfer stelar la Rangers

Alexi Pitu, în timpul unu meci pentru Farul/ Profimedia

Alexi Pitu poate prinde un transfer stelar la Rangers! Mijlocaşul de la Farul este monitorizat de trupa la care evoluează şi Ianis Hagi. Tânărul de la trupa lui Gică Hagi a avut un sezon de vis, şi a contribuit enorm la poziţia de lider pe care o ocupă echipa constănţeană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani, este unul dintre cei mai importnaţi jucători de la Farul. Mijlocaşul a bifat 19 partide pentru constănţeni, în toate competiţiile, reuşind să marcheze cinci goluri şi să ofere tot atâtea pase de gol.

Alexi Pitu poate prinde un transfer de vis la Rangers

Alexi Pitu este pe „radarul” lui Rangers, formaţie de locul secund din campionatul Scoţiei. Footballtransfers.com anunţă faptul că pe lângă trupa lui Ianis Hagi, mai multe cluburi din Premier League sunt pe urmele tânărului de la Farul.

Deocamdată, nicio ofertă nu a fost făcută pentru Alexi Pitu, în această perioadă de mercato. Sursa citată anterior notează faptul că în vară se va oficializa interesul formaţiilor din Vest pentru mijlocaş.

Alexi Pitu este privit ca un înlouitor al lui Ryan Kent, un mijlocaş englez care ar urma să o părăsească pe Rangers.

Reclamă

Mijlocaşul de la Farul ar urma putea fi coleg cu fiul „Regelui” la Rangers. Ianis Hagi este pe cale să revină pe teren, după accidentarea care l-a ţinut pe „bară” timp de aproape un an.

Trei jucători din Liga 1, pe „radarul” unor echipe de top din Europa! Anunţul lui Giovanni Becali

Trei jucători din Liga 1 sunt urmăriţi de formaţii importante din Europa, după cum a anunţat Giovanni Becali. Impresarul susţine că Octavian Popescu, „perla” de FCSB, este pe „radarul” unui club important din Vest.

Giovanni Becali a declarat că tinerii jucători români vor avea o şansă importantă de a se afirma, atunci când România va găzdui următoarea ediţie a Campionatului European U21.

Reclamă 4 / 0/3

Giovanni Becali a mai declarat că cele două staruri de la Farul, Alexi Pitu şi Constantin Grameni, pot face pasul în următorii ani către formaţii de top din Europa. Cei doi au avut evoluţii solide în actualul sezon, sezon în care trupa lui Gică Hagi este lider în Liga 1.

„Octavian Popescu, Grameni și Pitu sunt jucători urmăriți de multe cluburi din Europa, cluburi importante. În iarna asta, sunt mici șanse să plece cineva din fotbalul românesc.

Fotbalul românesc se poate relansa cu viitorul Campionat European U21, pe care îl și găzduim. Atunci e o șansă mare pentru mulți tineri să facă pasul. Eu voi fi gazdă, îi voi primi pe oaspeți cu tot ce trebuie, cu pâine și sare”, a declarat Giovanni Becali, pentru digisport.ro.

Recomandări
  • Alexi Pitu, pe „radarul” lui Rangers
  • Mijlocaşul poate fi coleg cu Ianis Hagi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și