Închide meniul

„Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2024, 8:22

Reclamă
„Am făcut ofertă! Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu

Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi

Gigi Becali râde în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali a început un asalt total pe piaţa transferurilor pentru un jucător al lui Gică Hagi. Patronul de la FCSB nu a mai stat pe gânduri şi a făcut o primă ofertă pentru un titular al Farului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Popescu este fundaşul pe care Gigi Becali vrea să îl aducă la noua campioană a României. Latifundiarul din Pipera este dispus să achite 300.000 de euro, dar Gică Popescu l-a anunţat că cere mai mulţi bani şi un jucător la schimb.

Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi

Mihai Popescu are o cotă de piaţă de 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Am vorbit de Mihai Popescu, am făcut ofertă de 300 de mii, iar Gică Popescu a cerut 400 de mii de euro plus Haruţ. Adică 1,1 milioane de euro în total, 400 de mii, plus Haruţ de 700 de mii de euro cât am dat eu pe el. Mie nu-mi convine să dau atâţia bani pe un jucător de 31 de ani”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

Reclamă

Gigi Becali îl vrea şi pe golgheterul Farului, Louis Munteanu. Poartă deja discuţii cu oficialii Fiorentinei pentru atacantul de 21 de ani. Italienii cer 1.500.000 de euro, dar patronul FCSB-ului încearcă să reducă drastic preţul.

Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul

Gică Hagi a avut un discurs uriaş, după ce FCSB a câştigat campionatul. „Regele” i-a felicitat pe roş-albaştri, după triumful din acest sezon, şi a tras concluziile după înfrângerea suferită de Farul pe Arena Naţională.

Gică Hagi a felicitat-o pe FCSB şi a declarat că roş-albaştrii au dominat pe deplin campionatul, în acest sezon. „Regele” a transmis că spre deosebire de alte echipe, formaţia campioană nu a avut fluctuaţii de formă.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să îi felicităm. Au dominat campionatul. Echipa cea mai bună. Noi, ca celelate cluburi, am avut fluctuații, nu am avut o linie.

Astăzi am încercat, am vrut, ne-am dorit, dar au fost puține realizări. Puteam să facem, cred eu, mult mai mult dacă nu eram așa de precipitați.

Cred că noi ar trebui să vorbim mai puțin și să felicităm adversarul, FCSB-ul, care e campioana României și merită felicitări.

A fost o luptă foarte grea în play-off, întâlnești numai echipe puternice, se poate întâmpla orice, dar eu cre că dacă eram mai atenți în unele momente puteam face mai mult”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:23 FotoImagini spectaculoase de la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Sărbătoare în fața Ateneului Român, alături de mii de fani 0:20 Mesajul lui Dan Petrescu pentru Gigi Becali, după ce FCSB a luat titlul: ” Nu pot decât să-l felicit! Merită!” 0:00 VideoVlad Chiricheş, imagini memorabile. A început să danseze în faţa fanilor. Tavi Popescu, autograf pentru şoferul autocarului 11
mai
23:50
VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania au fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei
11
mai
23:35
VIDEOCrawley s-a calificat în finala barajului de promovare în League One! Se va duela cu Crewe, live în AntenaPLAY
11
mai
23:21
Gigi Becali, mesaj categoric despre situaţia lui Elias Charalambous, după ce FCSB a primit trofeul de campioană
11
mai
23:12
„Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!”
11
mai
23:12
Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: „A ieşit patronul şi v-a spus!”
11
mai
22:49
FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă
11
mai
22:36
Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!”
Vezi toate știrile
Citește și