Închide meniul

„Am master la Coverciano, Harvard din fotbal!” Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit: „E din altă parohie?”

Reclamă

Publicat: 14 februarie 2024, 12:08

„Am master la Coverciano, Harvard din fotbal! Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit: „E din altă parohie?

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit

Bogdan Lobonţ şi Gică Hagi / Hepta

Bogdan Lobonţ a răbufnit când a primit o întrebare despre viitorul său. Fostul selecţioner al naţionalei României U20 a venit cu explicaţii după ce a acceptat să devină antrenorul de portari al Rapidului. „Pisica” a dezvăluit ce studii are şi că nu are niciun regret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonţ este al 9-lea cel mai selecţionat jucător din istoria naţionalei României. A fost convocat de 86 de ori la prima reprezentativă şi a apărat buturile selelecţionatei tricolore timp de două decenii (1998 – 2018).

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ a răbufnit după ce a primit o întrebare

„Lobby” este încântat de postul pe care îl ocupă la Rapid şi anunţă că acum poate pune în practică toate cunoştinţele acumate de-a lungul carierei.

(Te tentează în viitor să redevii antrenor principal?) Eu sunt antrenor. Masterul la Coverciano. Harvard din fotbal. Multă lume zice: ‘Moamă, ai făcut un pas în spate că ești antrenor cu portarii’.

Dar mă scuzați: portarul face parte din altă parohie? Într-adevăr, are tricou diferit față de ceilalți și e singurul din toți 11 care folosește mâinile. Dar tot fotbal e.

Reclamă

A, că am și competențe și abilități să antrenez portarii? E un skill în plus pe care îl am față de toți ceilalți. E simplu pentru mine. Am abilități pe care nu le au toți. De asta sunt convins. Asta ce înseamnă? Că am o viteză în plus„, a declarat Bogdan Lobonţ la fanatik.ro.

Bogdan Lobonţ a fost convins de Dan Şucu să vină antrenor cu portarii la Rapid în luna august a anului trecut. El a petrecut 3 sezoane ca jucător în Giuleşti, între 1997 şi 2000.

Ce a declarat Bogdan Lobonţ după ce a semnat cu Rapid

Imediat după ce a parafat înţelegerea cu Rapid, Lobonţ a oferit un interviu în care şi-a motivat decizia. „Lobby” l-a antrenat pe Horaţiu Moldovan, cel care a prins transferul carierei la Atletico Madrid după ce a calificat România la EURO 2024. Acum îl pregăteşte pe Marian Aioani.

Reclamă 4 / 0/3

Farmecul Giuleștiului m-a determinat să revin la Rapid, acesta este lucrul care a cântărit foarte mult în decizia mea și, bineînțeles, proiectul extraordinar de interesant care prinde contur la Rapid.

Îmi voi pune toată experiența în slujba Rapidului, cu toată pasiunea și toate competențele pe care le-am dobândit până în acest moment.

Este foarte dificil să ajungi în top. Este nevoie de o voință extraordinară, trebuie să fii perseverent, consecvent și să ai răbdare, lucrurile importante necesită timp, nu pot fi făcute peste noapte”, a spus cel poreclit “Pisica” pentru site-ul oficial al Rapidului.

Bogdan Lobonţ a fost ofertat şi de CSA Steaua, înainte să semneze cu echipa din Giuleşti.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și