Închide meniul

Bogdan Lobonţ, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Farmecul Giuleștiului m-a determinat să revin”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 august 2023, 13:21

Reclamă
Bogdan Lobonţ, primul interviu după ce a semnat cu Rapid: „Farmecul Giuleștiului m-a determinat să revin

Bogdan Lobonţ, primul interviu după ce a semnat cu Rapid

Bogdan Lobonţ, la un antrenament al Rapidului / Facebook Rapid

Bogdan Lobonţ a oferit primul interviu după ce a semnat cu Rapid. Dorit şi de CSA Steaua, Bogdan Lobonţ a ales să se întoarcă la echipa pentru care a evoluat ca portar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ va fi antrenor cu portarii la Rapid. El a petrecut 3 sezoane ca jucător în Giuleşti, între 1997 şi 2000.

Bogdan Lobonţ, primul interviu după ce a semnat cu Rapid

Farmecul Giuleștiului m-a determinat să revin la Rapid, acesta este lucrul care a cântărit foarte mult în decizia mea și, bineînțeles, proiectul extraordinar de interesant care prinde contur la Rapid.

Îmi voi pune toată experiența în slujba Rapidului, cu toată pasiunea și toate competențele pe care le-am dobândit până în acest moment.

Virgil Drăghia și Horațiu Moldovan sunt doi portari care sunt deschiși la a învăța lucruri noi, au calități care mai trebuie șlefuite și sunt pe un drum foarte bun. Nu va fi ușor nici pentru ei, nici pentru mine, dar este nevoie de răbdare.

Reclamă

I-am urmărit pe Bogdan Ungureanu și Codruț Sandu, fiind jucători care fac parte din circuitul echipelor naționale de juniori și mi-am făcut o idee generală despre ei. Sunt doi portari cu un potențial important, sunt tineri de perspectivă, care trebuie îndrumați pe un drum corect pentru a-și putea folosi si dezvolta la maximum calitățile pe care le au.

Este foarte dificil să ajungi în top. Este nevoie de o voință extraordinară, trebuie să fii perseverent, consecvent și să ai răbdare, lucrurile importante necesită timp, nu pot fi făcute peste noapte”, a spus cel poreclit “Pisica” pentru site-ul oficial al Rapidului.

Motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua. „Pisica” a semnat cu Rapid

„Lobby” a ales să semneze cu echipa la care a evoluat ca jucător, Rapid. Iată motivul pentru care Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

Fost portar al naţionalei României, Bogdan Lobonţ va fi antrenor cu portarii la Rapid.

Potrivit fanatik.ro, Bogdan Lobonţ nu a mai ajuns la CSA Steaua pentru că ar fi vrut ca anumite clauze să fie introduse în contractul lui.

Clubul Armatei nu a fost de acord cu acest lucru, iar Bogdan Lobonţ s-a reorientat şi îi va pregăti pe portarii Rapidului. Lobonţ vorbea în trecut despre Horaţiu Moldovan, portarul echipei giuleştene şi, mai nou, al naţionalei României.

Experienţa lui Bogdan Lobonţ îi va prinde cu siguranţă bine lui Horaţiu Moldovan, care a greşit grav în ultimul meci, pierdut de Rapid cu FC Voluntari. Moldovan a gafat la ambele goluri marcate de FC Voluntari, în victoria echipei antrenate de Marin Dună, cu 2-1.

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid! „Pisica” a revenit în Giuleşti după 23 de ani

Bogdan Lobonţ (45 de ani) a fost prezentat oficial la Rapid. „Pisica” a revenit după 23 de ani în Giuleşti, şi va fi noul antrenor cu portarii la clubul de sub Grant.

Bogdan Lobonţ a fost liber de contract, până la semnarea contractului cu Rapid, după ce în iunie a plecat de pe banca naţionalei U20 a României.

Rapid a oficializat faptul că Bogdan Lobonţ va fi noul antrenor cu portarii de la clubul din Giuleşti. Fostul portar a revenit la formaţia giuleşteană după 23 de ani.

Reclamă

„Pisica” a evoluat la Rapid în perioada 1997 – 2000, atunci când reuşea să câştige şi un titlu de campion alături de giuleşteni, în 1999. Lobonţ pleca de la Rapid în 2000, atunci când Ajax îl transfera în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și