Închide meniul

„Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 19:26

Reclamă
„Am urmărit tot sezonul! Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali

Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB

Federico Piovaccari și colegii din perioada FCSB / Profimedia

Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB. Atacantul care făcea spectacol în tricoul roș-albastru a vorbit despre sezonul de vis făcut de jucătorii de la echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este aproape de câștigarea titlului după o pauză de 9 ani. Echipa lui Gigi Becali este pe primul loc în Liga 1, cu 46 de puncte, cu 4 etape înainte de finalul sezonului.

Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB

„Il Pifferaio” a dezvăluit că a urmărit întreg sezonul de Liga 1 și este de părere că jucătorii lui Elias Charalambous merită câștigarea acestui campionat.

De asemenea, acesta a vorbit și despre posibila participare a FCSB-ului în UEFA Champions League și a spus că speră să îi vadă pe roș-albaștrii în cea mai importantă competiție din Europa.

„Am urmărit sezonul din România, pentru că încă mă uit să văd ce face FCSB. S-a descurcat foarte bine, chiar merită să ia titlul în acest an și sper să poată juca din nou în Champions League, deși știu că traseul e mai dificil acum”, a spus Federico Piovaccari, potrivit sport.ro.

Reclamă

Federico Piovaccari a jucat 43 de meciuri la FCSB, în perioada iulie 2013 – august 2014, în care a reușit să marcheze 16 goluri și să ofere 6 pase decisive. Ajuns la 39 de ani, italianul încă joacă fotbal, la San Cristobal, în Liga a 5-a din Spania.

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB!

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul de la CFR Cluj i-a propus un transfer lui Dan Petrescu, pentru a ataca titlul în sezonul viitor de Liga 1.

Până în momentul de față, pe lista ardelenilor, s-ar afla Yuri Matias, Mateo Susic și Adrian Păun, toți jucători care au mai fost legitimați în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Acum însă, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Neluțu Vatga e gata să îl aducă la CFR Cluj pe Risto Radunovic, una dintre vedetele lui Gigi Becali de la FCSB.

Fundașul ar fi văzut drept o soluție perfectă de către Dan Petrescu, pentru apărarea echipei din Gruia.

La finalul actualului sezon de Liga 1, Radunovic întră în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Astfel, Gigi Becali ar putea accepta un transfer, pentru a încasa o sumă de bani de pe urma unei eventuare mutări.

Totuși, de notat este faptul că patronul de la FCSB i-a propus deja lui Risto Radunovic prelungirea contractului.

”I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic). El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, spunea Gigi Becali, în urmă cu ceva vreme.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
3
mai
21:59
Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu
3
mai
21:29
România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori
Vezi toate știrile
Citește și