Închide meniul

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj

Alex Ioniță Publicat: 25 aprilie 2024, 17:43

Reclamă
Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB!

Colaj cu Neluțu Varga și jucătorii de la FCSB / hepta - profimedia

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul de la CFR Cluj i-a propus un transfer lui Dan Petrescu, pentru a ataca titlul în sezonul viitor de Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până în momentul de față, pe lista ardelenilor, s-ar afla Yuri Matias, Mateo Susic și Adrian Păun, toți jucători care au mai fost legitimați în Gruia.

Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB!

Acum însă, potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, Neluțu Vatga e gata să îl aducă la CFR Cluj pe Risto Radunovic, una dintre vedetele lui Gigi Becali de la FCSB.

Fundașul ar fi văzut drept o soluție perfectă de către Dan Petrescu, pentru apărarea echipei din Gruia.

La finalul actualului sezon de Liga 1, Radunovic întră în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Astfel, Gigi Becali ar putea accepta un transfer, pentru a încasa o sumă de bani de pe urma unei eventuare mutări.

Reclamă

Totuși, de notat este faptul că patronul de la FCSB i-a propus deja lui Risto Radunovic prelungirea contractului.

”I-am propus prelungirea contractului (n.r.- lui Radunovic). El are 10.000 (n.r.- de euro pe lună), să-i facem 15.000. Vrea, bine, nu vrea…. Asta e”, spunea Gigi Becali, în urmă cu ceva vreme.

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni mai devreme pe banca lui CFR Cluj

Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului şi va reveni la CFR Cluj mai devreme. Concret, „Bursucul” va sta pe banca clujenilor la derby-ul cu Rapid, meci care se va desfăşura în ziua de Paşte.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu a fost demis de Jeonbuk luna trecută, iar imediat după ce Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj, „Bursucul” s-a înţeles cu Neluţu Varga în privinţa unei reveniri în Gruia.

Conform sport.ro, Dan Petrescu a luat decizia de a reveni pe banca lui CFR Cluj pe finalul acestui play-off. „Bursucul” îi va antrena pe clujeni începând e la derby-ul cu Rapid, programat pe 5 mai, de la ora 21:30.

CFR Cluj luptă pentru ocuparea unei poziţii care să asigure prezenţa în preliminariile cupelor europene, În prezent, clujenii ocupă locul patru, cu 31 de puncte, la un punct distanţă de Farul.

Înainte de revenirea lui Dan Petrescu, CFR Cluj mai are de disputat două partide. Clujenii se vor mai duela cu Universitatea Craiova şi cu Sepsi.

Dan Petrescu e gata să revină în Gruia, după 11 luni. Acesta s-a despărţit de clujeni la finalul sezonului trecut, semnând ulterior cu Jeonbuk. „Bursucul” îşi va începe al patrulea mandat în Gruia, până acum reuşind să cucerească patru titluri alături de clujeni.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și