Închide meniul

Dinamo nu iese din criză. Un nou apel către suporteri! Cum încearcă şefii clubului să facă rost de 1.948.000 de euro

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 20:28

Reclamă
Dinamo nu iese din criză. Un nou apel către suporteri! Cum încearcă şefii clubului să facă rost de 1.948.000 de euro

Schimbări importante la Dinamo, înainte de derby-ul cu FCSB

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Profimedia

Dinamo nu iese din criză. Clubul din Ștefan cel Mare se confruntă în continuare cu mari probleme financiare, iar conducerea formației a făcut un nou apel către suporteri. Suporterii „alb-roșiilor” au fost rugați de către oficialii dinamoviști să contribuie la redresarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Criza continuă în Ștefan cel Mare. Acționarii de la Red&White au făcut un apel către suflarea dinamovistă, prin vocea lui Andrei Nicolescu, care a trimis un mail către toți suporterii lui Dinamo.

Dinamo nu iese din criză! Ce le-a cerut Andrei Nicolescu suporterilor

Chiar dacă a revenit în Liga 1, Dinamo nu a reușit să scape în totalitate de problemele financiare. Acum, oficialii clubului le-au cerut suporterilor să contribuie cu bani către societatea care deține pachetul majoritar la formația „alb-roșie”.

Donațiile se pot face pe platforma SeedBlink, acolo unde societatea Red&White vrea să strângă suma de 1.948.000 de euro, sumă pe care doresc să o obțină din partea fanilor.

Totuși, fanii de la Dinamo au reacționat negativ la solicitarea conducerii, iar aceștia resping cererea societății care deține pachetul majoritar la echipa din Ștefan cel Mare.

Reclamă

Cererea trimisă de Andrei Nicolaescu către suporteri

„Dragă suporter Dinamo 1948,

Îți mulțumesc că ai fost alături de echipa noastră. Energia, pasiunea și încurajările pe care jucătorii Dinamo 1948 le-au simțit de la suporteri ne-au ajutat să obținem victorii importante pe teren și să readucem în „Ștefan cel Mare” bucuria de a juca în Liga 1.

Numele meu este Andrei Nicolescu, acționar cofondator. Președinte și Director General Dinamo 1948. Visul meu este ca Dinamo 1948 să ajungă cel mai iubit și respectat club de fotbal din România. Pentru acest lucru, am alături o echipă profesionistă de management, oameni care iubesc fotbalul de calitate și sunt dedicați culorilor noastre. Îi poți cunoaște aici, pe site-ul oficial.

Reclamă 4 / 0/3

Însă, pentru ca această viziune să devină realitate, clubul Dinamo 1948 are nevoie acum de implicarea suporterilor săi adevărați. Astfel, în plus față de aportul de capital adus de echipa inițială de investitori, am ales să oferim fiecărui suporter posibilitatea de a pune umărul la viziunea Dinamo 1948.

Începând din 15 iunie, am lansat campania oficială SeedBlink, în care te poți înscrie și tu acum.

Între 15 iunie și 21 iunie, doar suporterii Dinamo 1948 au acces la acest proiect (abonații DDB și cei care au cumpărat bilete la meciurile echipei noastre). Suntem primul club de fotbal din România care are curajul unei astfel de inițiative și cred cu tărie că, avându-i aproape pe suporterii Dinamo 1948, vom avea succes în realizarea viziunii noastre. Doresc din tot sufletul să văd clubul Dinamo 1948 susținut prin aceleași mecanisme ca și cluburi de top cum ar fi Real Madrid, FC Barcelona sau Bayern Munchen.

Intră pe link-ul de SeedBlink, citește datele proiectului și devino acționar Dinamo 1948.

Cu încredere,

Andrei Nicolescu,

Acționar cofondator, Președinte și Director General Dinamo 1948.”, se regăsește în mailul lui Nicolescu.

Reclamă
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și