Închide meniul

Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS. Anunţul de ultimă oră făcut

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 ianuarie 2024, 18:36

Reclamă
Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS. Anunţul de ultimă oră făcut

Andrea Compagno a plecat de la FCSB şi va juca în China

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Profimedia Images

Andrea Compagno este aproape de un transfer stelar în MLS. Fosta echipă a lui Mitriţă îl cheamă să se bată cu Messi şi celelte staruri din MLS.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presa internaţională scrie că Andrea Compagno este pe lista celor de la New York City. Mai mult, americanii ar fi început deja negocierile pentru transfer.

Andrea Compagno, aproape de un transfer stelar în MLS

Gigi Becali a anunţat că Andrea Compagno este de vânzare. Mai mult, deşi a plătit 1.500.000 de euro pe italian, Becali e dispus să îl vândă cu doar 500 de mii de euro.

Ce echipă a ieșit din cursa pentru Andrea Compagno

S-a aflat ce echipă a ieșit din cursa pentru transferul lui Andrea Compagno. Atacantul era dorit de o formație din prima ligă din China, însă, conform ultimelor informații apărute în presa din Asia, acesta nu va mai face pasul în campionatul chinez.

Reclamă

Andrea Compagno a fost golgheterul FCSB-ului în sezonul trecut, însă în actuala stagiune, atacantul a intrat în dizgrațiile patronului echipei. Gigi Becali s-a declarat dispus să-l vândă pe italian în schimbul sumei de 500.000 de euro.

O publicație asiatică a anunțat faptul că Andrea Compagno este dorit de Tianjin Jinmen Tiger, formație de pe locul opt din prima ligă din China. Recent însă, jurnaliștii asiatici au revenit cu alte informații legate de un posibil transfer al atacantului italian în China.

Anterior au existat zvonuri potrivit cărora pentru postul de atacant central este dorit un atacant italian care evoluează în Europa de Est, iar el ar fi intrat în atenția staff-ului tehnic al lui Tianjin Tiger. S-a speculat că ar fi Compagno, un atacant de 27 de ani, care joacă la FCSB”, au notat chinezii de la 163.com.

Reclamă 4 / 0/3

Spezia este cealaltă echipă interesată de serviciile lui Andrea Compagno. Presa din Italia a anunțat în urmă cu câteva zile faptul că italianul poate evolua în prima ligă din țara sa, însă până în acest moment, nu s-a luat o decizie concretă în privința viitorului său.

Mihai Stoica, dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno

Mihai Stoica a făcut dezvăluiri incredibile despre viitorul lui Andrea Compagno. Managerul general al celor de la FCSB a vorbit despre atacantul italian din lotul lui Elias Charalambous, pe care Gigi Becali ar fi dorit să îl vândă în această vară.

Totuși, oficialul echipei „roș-albastre” a dat acum de înțeles că patronul echipei nu ar mai dori să scape de jucătorul transferat de la FCU Craiova, pentru suma de 1,5 milioane de euro. În urmă cu puțin timp, Becali a spus că Andrea Compagno poate pleca de la echipă în schimbul sumei de 500.000 de euro.

„Ne-a plăcut foarte mult cum a jucat (n.r. cu CFR Cluj). Noi ne-am bucurat foarte mult pentru că ştiam că o să-şi revină. Şi-a revenit când aveam mai mare nevoie. E sub contract cu noi. Nu o să-l vândă niciodată Gigi cu 200-300.000 de euro. Nu cred că mai e valabilă nici faza cu 500.000 de euro.

Compagno, acum e suspendat. A avut grijă Colţescu să-i dea galben şi să fie suspendat. Noi suntem ”team Andrea”. E un jucător pe care îl iubim şi îl apreciem enorm.

Nici când Gigi îl făcea zob, nu a declarat nimic. Doar când a zis că nu îşi vorbeşte cu bunicul şi nu poate să controleze ce declară acesta. Îl iubim. E un caracter extraordinar şi un profesionist cum rar ţi-e dat să vezi”, a spus Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și