Închide meniul

Andrea Compagno, debut la FCSB la două zile după transfer! ”Tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali l-a lăsat pe bancă pe David Miculescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 august 2022, 20:50

Andrea Compagno, debut la FCSB la două zile după transfer! ”Tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali l-a lăsat pe bancă pe David Miculescu

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB

Andrea Compagno, în tricoul lui FCSB / Facebook FCSB

Andrea Compagno are parte de un debut de foc la FCSB, la două zile după transferul la vicecampioana României. Atacantul italian de 26 de ani a ajuns la gruparea roș-albastră în schimbul a 1.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Tancul” lui Gigi Becali a fost titularizat în duelul cu Farul Constanța și l-a lăsat pe bancă pe David Miculescu.

Andrea Compagno, debut la FCSB la două zile după transfer

Nicolae Dică își pune toate speranțele în actualul golgheter din Liga 1. Antrenorul FCSB l-a trimis direct în primul ”11” pentru confruntarea de foc cu Farul lui Gică Hagi.

Echipa de start a FCSB-ului în derby-ul cu Farul Constanța: Târnovanu, Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Dulca – Cordea, Octavian Popescu, Coman – Compagno

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno. În acest sezon a marcat cinci goluri în șase partide de Liga 1 pentru FC U Craiova 1948.

Reclamă

Vârful a reușit în total 26 de reușite și cinci assist-uri pentru olteni.

Andrea Compagno: „Toată lumea se teme de Gigi Becali!”

Andrea Compagno ştie ce îl aşteaptă la FCSB. Atacantul transferat de Gigi Becali pentru 1.5 milioane de euro nu se teme de patronul vicecampioanei.

Italianul este de părere că latifundiarul din Pipera se aseamănă cu Adrian Mititelu, finanţatorul de la FC U Craiova 1948.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt foarte fericit că sunt aici. Vor să mulţumesc celor de la FC U Craiova 1948. Sper să joc în curând şi începând de mâine să câştigăm. Eu mă gândesc pentru ce am de făcut pe teren. Pe teren nu merge 1 milion de euro. Trebuie să joci, altfel te bat adversarii. Mă gândesc doar să îmi ajut coechipierii. Toată lumea vrea să câştige. O să fie greu, dar toţi jucătorii au visul ăsta. Eu sunt foarte fericit.

Mă uit doar în faţă. Suntem FCSB şi trebuie să câştigăm. Sunt la dispoziţie. Când joci la o echipă mare e mai bine. Aici sunt jucătorii cu calităţi. Sunt sigur că o să găsesc asta şi aici. Sunt vârf şi trebuie să marchez, să fiu decisiv în faţa porţii. În Italia au fost multe. E important să te uiţi la toată lumea şi să înveţi ceva de la toţi. Toată lumea are frică de Gigi Becali. Am avut şi la Craiova un patron cu mare pasiune”, a declarat Andrea Compagono la conferinţa de presă.

Andrea Compagno l-a şocat pe Mihai Stoica când a semnat cu FCSB

Andrea Compagno (26 ani) l-a şocat pe Mihai Stoica. Atacantul italian adus de la FC U Craiova 1948 pentru 1.5 milioane a semnat cu FCSB fără să stea pe gânduri. Nici măcar nu a citit contractul!

Andrea Compagno nu a avut multe cerinţe când s-a înţeles cu FCSB. Golgheterul din Bănie a cerut un salariu de 15.000 de euro lunar şi 30.000 de euro la semnătura.

”Niciodată nu mi-a plăcut să dau cifre, dar dacă Gigi se uită la ele, nu am ce face. E salariu 15.000 de euro şi 30.000 la semnătură. Eu aveam probleme în discuţiile cu agentul.

Cu Andrea nu am vorbit deloc, am dat mesaje, că e şi el interesat şi asta… Ideea e că azi-noapte, dacă vreţi să mă credeţi, nu a citit contractul şi contractele noastre sunt stufoase.

Altul putea să se uite, am mai avut care stăteau şi citeau. Nu a citit, doar l-a semnat. Da, cunoaşte fotbalul românesc”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Andrea Compagno, debut la FCSB la două zile după transfer
  • ”Tancul” de 1.5 milioane al lui Gigi Becali l-a lăsat pe bancă pe David Miculescu

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și