Închide meniul

Andrea Compagno, după ce FCSB a învins Sepsi: „E mai importantă victoria decât că sunt eu golgheter. Mergem la Cluj să câştigăm”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 aprilie 2023, 23:05

Reclamă
Andrea Compagno, după ce FCSB a învins Sepsi: „E mai importantă victoria decât că sunt eu golgheter. Mergem la Cluj să câştigăm

Andrea Compagno după ce FCSB a învins Sepsi

Andrea Compagno în meciul cu Sepsi / Profimedia Images

Andrea Compagno a spus după ce FCSB a învins Sepsi, în deplasare, cu 2-1 că este mai importantă victoria decât faptul că el a devenit golgheter. Compagno a marcat golul de 1-1 în minutul 8 al partidei, victoria FCSB-ului fiind adusă de Florinel Coman, care a marcat în minutul 18.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Compagno a devenit golgheterul Ligii 1 cu golul din meciul cu Sepsi, el atingând borna 17 în clasamentul golgheterilor. Compagno este urmat în topul celor mai buni marcatori din Liga 1 de Marko Dugandzic, de la Rapid, care are 16 reuşite.

Andrea Compagno, după ce FCSB a învins Sepsi: „E mai importantă victoria decât că sunt eu golgheter”

Andrea Compagno a declarat după victoria FCSB-ului din meciul cu Sepsi că pune mai mult preţ pe faptul că echipa lui a câştigat decât pe faptul că l-a devansat pe Dugandzic în topul marcatorilor din Liga 1.

Era foarte important pentru noi să câştigăm, e foarte important să luăm puncte cu echipele din playoff. Am jucat cu o echipă bună, în a doua repriză am fost mult prea retraşi, dar foarte importante erau cele 3 puncte şi am câştigat.

Ne gândim de la meci la meci, obiectivul nostru este acesta, să câştigăm campionatul, avem meci cu CFR. O să fie un meci foarte frumos şi o să fim pregătiţi pentru asta (n.r. pentru victorie). Ne pregătim pentru victorie, vedem ce se întâmplă. Mă interesează mai mult că a câştigat echipa decât că sunt eu golgheter.

Reclamă

(n.r.: despre Charalambous) Mi se pare foarte bun, împreună cu tot staff-ul muncim foarte bine şi ne pregătim pentru meciuri. Ne înţelegem în engleză cu el (n.r.: cu Charalambous)„, a declarat Andrea Compagno după meciul câştigat cu 2-1 de către FCSB cu Sepsi în deplasare.

FCSB se apropie la un punct de CFR şi la 3 de Farul

FCSB a învins cu 2-1 pe Sepsi Sf. Gheorghe în deplasare, prin golurile lui Andrea Compagno (min. 8) şi Florinel Coman (min. 19). Scorul a fost deschis în minutul 6 de către Sepsi, un şut al lui Ştefănescu fiind deviat în plasă de către Radunovic.

Sepsi a fost aproape de egalare în repriza secundă, Safranko marcând în minutul 63, dar golul fiind anulat pe motiv de offside.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB este marea câştigătoare a acestei etape de Liga 1. După ce principalele contracandidate, CFR Cluj şi Farul, s-au încurcat, FCSB se apropie la doar 1 punct de formaţia antrenată de Dan Petrescu şi la 3 puncte de cea antrenată de Gică Hagi.

Gigi Becali nu a renunţat niciun moment la obiectivul titlului în acest sezon, chiar dacă formaţia lui se afla anterior la mai multe puncte în spatele CFR-ului şi Farului.

Acum, se poate întâmpla orice. Numai că important este că noi suntem mai valoroși. Dacă o bate Craiova pe CFR și câștigăm și noi cu CFR, deja suntem la egalitate de puncte.

Suntem la mâna noastră. Le batem de două ori și suntem campioni. Dacă nu, la revedere!

Eu nu comentez de alte echipe. Repet, la final vreau să fiu în fața lui CFR. Nu mi-e teamă. Eu cred că noi ne batem cu CFR, e echipa mai puternică”, declara anterior Gigi Becali.

 

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și