Închide meniul

Andrea Compagno, prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor nu va mai juca în 2022

Alexandru Ivan Publicat: 14 decembrie 2022, 19:53

Reclamă
Andrea Compagno, prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru. Golgheterul roș-albaștrilor nu va mai juca în 2022

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care nu a putut refuza oferta lui Gigi Becali pentru Andrea Compagno

Andrea Compagno, într-un meci pentru FCSB / Profimedia

Andrea Compagno a avut prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru din meciul Chindia – FCSB 0-2. Atacantul italian a anunțat că nu va mai juca în 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă

Andrea Compagno, prima reacție după ciocnirea cu Darius Olaru

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru multele mesaje primite. Au fost zile puțin complicate, dar mulțumind lui Dumnezeu, totul merge bine. Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și să nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două partide. Abia aștept să mă întorc în luptă alături de colegii mei pentru aceste culori!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești, cu Chindia, și au fost transportați la spital.

De cealaltă parte, Darius Olaru a suferit doar o comoție.

Reclamă

Mihai Stoica, anunţ devastator: “Compagno şi Olaru nu vor mai juca anul acesta!”

Managerul general de la FCSB a anunțat deja că cei doi nu vor mai juca în acest an. FCSB mai are de jucat derby-ul cu CFR Cluj şi cu Botoşani.

Da, s-au făcut RMN-uri, au fost amândoi la spital în Ploieşti, cusuţi, Compagno chiar pe masa de operaţie. Avea o plagă deschisă uriaşă. Darius Olaru, tot o plagă deschisă şi un hematom, un cartof. Nu vor mai juca anul ăsta, e exclus. Ceva pozitiv este din toate astea.

În pauză, jucătorii urlau în vestiar “jucăm pentru ăştia doi”. Folosesc cuvinte mari, se poate naşte un spirit cum nu credea. Cum s-au prezentat pe terenul ăsta, pe care nu se putea juca fotbal… Nu are drenaj. Mingea se oprea în băltoace, nu se poate aşa ceva“, a mai spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Leo Strizu despre accidentările lui Andrea Compagno, Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu

Intră în categoria meciurilor grele, CFR e echipă grea. Un antrenor bun. Au o aşezare foarte bună mai ales pe apărare. Antrenorul este coordonat de unele principii foarte directe. Cred că va fi un meci foarte greu.

Viaţa ne oferă bucurii, necazuri, încercări. Acest necaz care s-a abătut asupra noastră îl putem trece doar cu ajutorul lui Dumnezeu. Jucătorii din punct de vedere medical sunt foarte bine, sănătoşi. Nu pot evolua în meciurile astea două (n.r. Olaru şi Compagno). I-am aşteptat de la spital, iar în momentul în care au urcat în autocar toţi băieţii au aplaudat şi s-au bucurat pentru că nu au fost probleme mai grave. Ei din punct de vedere medical sunt foarte bine. E adevărat, a fost un necaz, dar s-a trecut foarte bine şi în continuare cred că lucrurile vor merge foarte bine”, a declarat Leo Strizu la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și