Închide meniul

Andrea Compagno, umilit de Dumitru Dragomir înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nici nu o atinge!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 decembrie 2022, 18:32

Andrea Compagno, umilit de Dumitru Dragomir înainte de FCSB – CFR Cluj: „Nici nu o atinge!

Andrea Compagno

Andrea Compagno, în timpul unui meci pentru FCSB / Hepta

Andrea Compagno a fost umilit de Dumitru Dragomir înaintea derby-ului FCSB – CFR Cluj. Fostul șef al LPF e de părere că italianul ar fi avut viață grea cu fundașii lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrea Compagno, accidentat în duelul cu Chindia, după o ciocnire horror cu Darius Olaru, nu va juca împotriva CFR-ului. Dumitru Dragomir e convins însă că roș-albaștrii nu îi vor simți lipsa atacantului transferat de la FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno, umilit de Dumitru Dragomir înainte de FCSB – CFR Cluj

„Olaru este o pierdere, are capacitate mare de efort. Aleargă mult. Compagno nu e nicio pierdere. Nici nu o atinge Compagno cu CFR. Cred că e greu ca Gigi Becali să câștige în fața lui Petrescu. Cei doi antrenori, Becali și Petrescu, vor face ca meciul să fie unul frumos, dar nu cred că Petrescu va pierde”, a spus Dumitru Dragomir, conform sport.ro.

Atacantul italian și-a spart capul și a avut nevoie de 10 copci pentru a închide rana, potrivit prosport.ro. Andrea Compagno a acuzat stări de amețeală după accidentarea teribilă.

Andrea Compagno şi Darius Olaru s-au lovit cap în cap în minutul 2 al meciului de la Ploiești, cu Chindia, și au fost transportați la spital. De cealaltă parte, Darius Olaru a suferit doar o comoție.

Reclamă

Ce a spus Andrea Compagno după accidentare

Atacantul italian a anunțat că nu va mai juca în 2022.

“Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru multele mesaje primite. Au fost zile puțin complicate, dar mulțumind lui Dumnezeu, totul merge bine. Îmi pare rău că trebuie să închei anul 2022 așa și să nu-mi pot ajuta colegii în aceste ultime două partide. Abia aștept să mă întorc în luptă alături de colegii mei pentru aceste culori!”, a scris Andrea Compagno, pe Instagram.

13 goluri în 18 meciuri are Andrea Compagno în actuala ediție a Ligii 1. Italianul este golgheterul campionatului.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a decis cine va fi titular în FCSB – CFR Cluj, după accidentarea lui Andrea Compagno

Din informaţiile Antena Sport, francezul Billel Omrani a fost alesul latifundiarului din Pipera. Leo Strizu şi Mihai Pintilii îl vor titulariza pe atacantul de 29 de ani, care tocmai a înscris primul său gol în tricoul vicecampioanei.

Billel Omrani a dezvăluit că îşi doreşte să înscrie şi în poarta echipei cu care a câştigat cinci titluri în campionatul României.

„Da, este muzică acum. Ne bucurăm, exact! Acum câştigăm fiecare meci, trebuie să câştigăm până la final. Acum urmează CFR, va fi foarte greu. E un meci special pentru mine, am fost acolo mulţi ani. Se joacă fiecare meci, îmi dau viaţa pe teren ca să câştigăm meciul cu CFR. Am puţine emoţii să joc cu CFR, este foarte clar.

E prea devreme să vorbim de titlu. Trebuie să câştigăm cu CFR ca să ne gândim la titlu după. Sper că Compagno se simte bine, la fel şi Olaru. Eu sper să joc. Cel mai bun să joace.

Nu am jucat patru luni, e greu să revii imediat. Trebuie să fiu înţeles. Acum am dat gol, trebuie să dau mai multe. Dar cea mai importantă este echipa. A fost greu, nu am avut pregătirea. Acum mă simt mai bine, mă adaptez mai mult la echipă. Este altă atmosferă, alt joc, mă simt foarte bine. Nu cred că sunt 100% încă, dar sper să fiu“, a declarat Billel Omrani la finalul meciului cu Chindia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și