Închide meniul

Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia: „Poate le e frică de noi! După fiecare eşec, vor să te trimită acasă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 decembrie 2023, 23:37

Reclamă
Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia: „Poate le e frică de noi! După fiecare eşec, vor să te trimită acasă

Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia din cauza zvonurilor legate de o posibilă demitere de la CFR Cluj

Andrea Mandorlini, în timpul meciului din Gruia / Profimediaimages

Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia din cauza zvonurilor legate de o posibilă demitere de la CFR Cluj. Mandorlini a spus că se încearcă destabilizarea echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Andrea Mandorlini pe bancă, CFR Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României şi se află pe locul 2 în clasament. Italianul a oferit un interviu exploziv în presa din Italia legat de situaţia sa.

Andrea Mandorlini a răbufnit în presa din Italia

„Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste știri au avut un impact mare în țara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeași poveste.

Suntem pe locul doi și am fost în vârf multă vreme. Știu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câștigat de multă vreme. 

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. 

Reclamă

S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul și-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eșec, vor să te trimită acasă. Dacă n-ar fi fost play-off și eram pe locul opt, puteam să înțeleg”, a spus Andrea Mandorlini, conform Tuttomercatorweb.

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, chiar înainte de sărbători

Neluţu Varga anunţă revoluţia la CFR Cluj, dar susţine că nu va lua nicio decizie indiferent de rezultatul partidei cu FCSB, ce se va disputa duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe as.ro.

CFR Cluj a obţinut doar două puncte în ultimele patru etape şi e la cinci lungimi de liderul FCSB. Ardelenii au nevoie de victorie cu roş-albaştrii pentru a reveni în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă nu se vor impune în derby, feroviarii nu vor avea parte de furia patronului, care susţine că abia înainte de Crăciun va lua o decizie, în funcţie de rezultatele de până atunci.

„Nu de FCSB depinde ceva. Le-am dat target cele patru meciuri până la sărbători şi după aceea luăm o decizie”, a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În Liga 1, CFR Cluj se va duela până la finalul lui 2024 cu FCSB şi U Cluj, pe teren propriu, şi cu Sepsi, în deplasare.

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman

Reacţia lui Neluţu Varga după ce a aflat pedeapsa lui Florinel Coman a fost una vehementă. Jucătorul de la FCSB a fost suspendat doar o etapă şi va fi pe teren în derby-ul cu echipa lui Varga, CFR Cluj, din Gruia, programat duminică, de la ora 20:00.

„Mbappe” a cerut al doilea cartonaş galben în finalul partidei cu Oţelul Galaţi, pentru a fi eliminat şi a fi suspendat în meciul de Cupa României cu FC U Craiova şi pentru a fi pe teren cu rivala din lupta pentru titlul din Liga 1.

„N-am ce să spun, înseamnă că nu sunt serioşi la Ligă, mă deranjează dacă nu se dă totul la corectitudine, înseamnă că ei încurajează prosteala. Şi atunci normal că alţi oameni vor face aceeaşi treabă şi nu se va mai ţine cont de fair-play în campionat. Cam pe faţă a fost”,a spus Neluţu Varga, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îşi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” Vezi toate știrile
Citește și