Închide meniul
Foto

Andrea Mandorlini a sosit la Cluj! Antrenorul italian semnează cu CFR: „Sunt bucuros să fiu aici”

Bogdan Stănescu Publicat: 15 iunie 2023, 10:18

Reclamă
Andrea Mandorlini a sosit la Cluj! Antrenorul italian semnează cu CFR: „Sunt bucuros să fiu aici”

Andrea Mandorlini a sosit la Cluj!

Andrea Mandorlini, la sosirea pe aeroport / AntenaSport

Andrea Mandorlini a sosit la Cluj. Antrenorul italian urmează să semneze un contract cu CFR Cluj, echipă pe care a mai antrenat-o în trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Telenovela înlocuitorului lui Dan Petrescu la CFR Cluj s-a încheiat. Formaţia ardeleană a negociat şi cu Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin după plecarea lui Petrescu. Bordin a fost secundul lui Mandorlini în timpul primului mandat al italianului la CFR Cluj.

Andrea Mandorlini a sosit la Cluj! Antrenorul italian semnează cu CFR

Am avut doar discuții cu clubul, care încă nu s-au încheiat. Am mai fost aici acum mulți ani, m-am simțit foarte bine și mă bucur de această revenire. Sunt bucuros să fiu aici, însă vom vedea dacă se vor finaliza negocierile.

Am mulți prieteni aici, sper să facem lucruri importante împreună, dar să vedem care vor fi condițiile. Sunt fericit că am fost contactat după atât de mult timp. Am avut norocul de a câștiga totul la Cluj.

Nu pot face comparații între echipa de atunci și cea de acum. Vom vedea, cel mai mult contează prezentul și viitorul. Am vorbit cu Răzvan Zamfir și cu noul președinte (n.r. – Cristi Balaj). N-am vorbit cu Camora, mi-a trimis Deac un mesaj și am discutat cu Mara, jucători pe care i-am antrenat la CFR. Ciprian încă joacă, iar despre Mara am aflat că e oficial al clubului.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am venit încă cu staff-ul, sunt alături de fiul meu. Nu s-a semnat nimic, încă suntem la nivel de discuții. Suntem amândoi aici pentru a vorbi cu cei din club, vedem care sunt condițiile. Rămâne să mai negociem. Sper să câștigăm noi trofee la Cluj”, a declarat Andrea Mandorlini la sosirea în România.

Antrenorul italian urmează să semneze un contract, după ce ultimele detalii legate de înţelegerea cu CFR Cluj au fost rezolvate.

Andrea Mandorlini a mai fost antrenor la CFR Cluj în perioada noiembrie 2009 – septembrie 2010. El l-a avut ca secund atunci pe Roberto Bordin. Neluţu Varga a negociat cu 3 antrenori italieni până când a decis să îl numească principal pe Mandorlini. Cristiano Bergodi şi Roberto Bordin au fost ceilalţi doi antrenori italieni care au discutat o posibilă preluare a lui CFR Cluj cu patronul ardelenilor.

Reclamă

Ioan Andone, convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj: „E greu după Dan Petrescu!”

Ioan Andone este convins că Andrea Mandorlini va avea o misiune dificilă la CFR Cluj. Antrenorul susţine că italianul va avea viaţă grea la trupa din Gruia, deoarece pretenţiile clujenilor sunt foarte mari, având în vedere că până în sezonul trecut, reuşiseră să câştige cinci titluri consecutive în Liga 1.

Ioan Andone a analizat alegerea făcută de Neluţu Varga. Fostul tehnician al lui Dinamo este de părere că patronul din Gruia a luat o decizie neaşteptată, ţinând cont de rezultatele înregistrate de tehnicianul italian, în ultimii ani.

De asemenea, Andone susţine că lui Mandorlini nu îi va fi uşor în Gruia, deoarece va prelua echipa după plecarea lui Dan Petrescu, cel care a avut rezultate remarcabile pe banca clujenilor.

Nu mă aşteptam. În ultimul timp n-a mai fost în vizor, să zic, în atenţia echipelor din Europa.

Dar e un fost campion cu CFR Cluj. Omul cunoaşte lucrurile. Cred că poate să reuşească, dar o să-i fie foarte greu să înlănţuie 5 campionte, ceea ce a făcut Dan Petrescu. Performanţa asta nu văd să o mai facă cineva. E greu după Dan Petrescu.

Oricum e mai slab campionatul decât în perioada în care a fost el (n.r. Madorlini) şi a câştigat. Aşteptările sunt foarte mari. Locul 2 nu-i valabil la CFR Cluj. Dacă ia locul 1, o să fie în regulă”, a declarat Ioan Andone, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj: „E un băiat deosebit”! Cristi Balaj: „Am fost în discuţii”

Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj. Fostul antrenor al echipei din Gruia a făcut recomandarea în timpul unei discuţii telefonice cu Cristi Balaj, preşedintele fostei campioane.

Marius Şumudică l-a recomandat la CFR Cluj pe Silviu Lung jr. Antrenorul de 52 de ani l-a pregătit pe portar la Astra, Kayserispor şi Al-Raed.

Simone Scuffet, portarul celor de la CFR Cluj, are mai multe oferte şi sunt şanse mari ca acesta să plece din Gruia în această vară. În cazul în care CFR Cluj va rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din ultima perioadă, Marius Şumudică este de părere că fosta campioană ar trebui să îşi îndrepte atenţia către Silviu Lung jr.

„Vă fac o propunere să vă gândiți la Silviu Lung jr. E liber de contract și din câte știu nu mai vrea să dea curs ofertelor din străinătate. El a avut continuitate.

E un băiat deosebit, de vestiar. Eu mă uit la ceea ce a făcut în ultimul an. Silviu Lung a fost la Astra 6-7 ani, la Craiova 3-4 ani, la Kayesrispor, 4-5 ani, iar acum știu că nu mai vrea să se întoarcă în Arabia Saudită”, a spus Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 6 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid
Citește și