Închide meniul

Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj: „E un băiat deosebit”! Cristi Balaj: „Am fost în discuţii”

Alex Masgras Publicat: 14 iunie 2023, 22:14

Reclamă
Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj: „E un băiat deosebit! Cristi Balaj: „Am fost în discuţii

Reacţia lui Marius Şumudică, după ce ar fi ajuns pe lista scurtă pentru înlocuirea lui Eugen Neagoe la Universitatea Craiova

Marius Şumudică, în timpul unui meci / Hepta

Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj. Fostul antrenor al echipei din Gruia a făcut recomandarea în timpul unei discuţii telefonice cu Cristi Balaj, preşedintele fostei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică l-a recomandat la CFR Cluj pe Silviu Lung jr. Antrenorul de 52 de ani l-a pregătit pe portar la Astra, Kayserispor şi Al-Raed.

Marius Şumudică a propus un jucător la CFR Cluj! Cristi Balaj: „Am fost în discuţii”

Simone Scuffet, portarul celor de la CFR Cluj, are mai multe oferte şi sunt şanse mari ca acesta să plece din Gruia în această vară. În cazul în care CFR Cluj va rămâne fără unul dintre cei mai importanţi jucători din ultima perioadă, Marius Şumudică este de părere că fosta campioană ar trebui să îşi îndrepte atenţia către Silviu Lung jr.

„Vă fac o propunere să vă gândiți la Silviu Lung jr. E liber de contract și din câte știu nu mai vrea să dea curs ofertelor din străinătate. El a avut continuitate.

E un băiat deosebit, de vestiar. Eu mă uit la ceea ce a făcut în ultimul an. Silviu Lung a fost la Astra 6-7 ani, la Craiova 3-4 ani, la Kayesrispor, 4-5 ani, iar acum știu că nu mai vrea să se întoarcă în Arabia Saudită”, a spus Marius Şumudică, la Digi Sport.

Reclamă

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj, a recunoscut că portarul de 34 de ani a mai fost dorit în trecut de ardeleni, înainte ca acesta să ajungă la Al-Raed:

„Nu vă ascund faptul că, înainte să meargă la Al-Raed, am fost în discuții. A fost cât se poate de corect atunci. În acest moment îl avem pe Scuffet, vom vedea”, a spus şi Cristi Balaj.

Ajuns la 34 de ani, Silviu Lung jr. se află la Al-Raed din vara anului 2022. El a mai apărat la Kayserispor, Astra şi Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, sfat pentru Gigi Becali

Marius Şumudică i-a dat un sfat lui Gigi Becali. Antrenorul de la Al Raed este de părere că Andrea Compagno este cel mai bun atacant din Liga 1, motiv pentru care îi recomandă patronului de la FCSB să nu renunţe la el.

Andrea Compagno a fost aproape de o plecare de la FCSB, în această vară, după ce o echipă din Golf l-a ofertat. În cele din urmă, Gigi Becali s-a răzgândit şi a decis că atacantul italian să rămână la echipa sa şi în sezonul viitor.

Şumudică a mai spus că ar renunţa totuşi la Comapgno dacă oferta pentru el ar fi într-adevăr una convenabilă, însă chiar şi aşa, s-ar gândi de două ori înainte, deoarece jucătorii care evoluează pe postul de număr nouă sunt extrem de rari.

„Ar fi o mare greșeală! Pentru mine, e cel mai bun atacant din România la ora actuală. Ca marcator vorbesc. E genul de pivot care iți câștigă duelurile aeriene, genul de jucător care stă în careu, ‘matador’.

Eu n-aș renunța niciodată la Compagno. Așa, pentru 2,5 milioane de euro, e altceva! Dacă ai face profit, ar fi ok. Dar de unde găsești un număr 9? Nouarii sunt rari”, a declarat Marius Şumudică, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și