Închide meniul

Andrei Borza, noua „perlă” a lui Gică Hagi, poate prinde un transfer uriaş! Giovanni Becali: „Mă cheamă cineva de la un club foarte mare!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 21:23

Andrei Borza, noua „perlă a lui Gică Hagi, poate prinde un transfer uriaş! Giovanni Becali: „Mă cheamă cineva de la un club foarte mare!

Andrei Borza, noua "perlă" a lui Gică Hagi, poate prinde un transfer uriaş

Andrei Borza, gol fabulos în FC U Craiova 1948 - Farul 1-2 / Hepta

Andrei Borza poate prinde un transfer uriaş. Fundaşul de 16 ani al lui Gică Hagi este monitorizat deja de granzii Europei. Anunţul a fost făcut chiar de Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul român a dezvăluit că există interes pentru tânărul jucător de la Farul. În urmă cu o lună s-a interesat de Borza un trimis al unui „club foarte mare”.

Andrei Borza poate prinde un transfer uriaş

Am fost la meciul echipei Farul, meciul de deschidere, a jucat cu Dinamo sau cu CSA Steaua mi se pare. Înainte de acel meci, mă cheamă cineva de la un club foarte mare.

Şi mă întreabă de un fundaş stânga, Borza. Păi eu habar nu aveam. Îl întreb pe scouterul meu, zice <<da, are 16 ani, e un fundaş stânga>>, un copil care nu poate să joace titular la Farul că îl are pe Kiki.

L-am văzut 48-50 de minute şi nu am mai văzut fundaş stânga atât de matur la vârsta aia, că avea 17 (n.r. 16) ani atunci. Nu prea joacă…

Reclamă

Gică îl forţează pe Kiki de multe ori fundaş central ca să îi ofere şi lui 20-25 de minute pe meci, a jucat 20-25 de minute aproape toate meciurile”, a declarat Giovanni Becali pentru orangesport.ro.

Andrei Borza a împlinit 16 ani pe 12 noiembrie. Fundaşul stânga tocmai a ajutat-o pe Farul să câştige în deplasarea cu FC U Craiova 1948. Puştiul minune a înscris un euro-gol!

Borza a fost titularizat în premieră de Gică Hagi, în Liga 1. Fundaşul a mai bifat 11 partide în campionat, pe parcursul întregului sezon, şi a fost integralist în meciul din Cupa României, cu CSM Alexandria. Tânărul jucător se află la primul gol al sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Borza, ambiţii mari după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2

Andrei Borza a oferit primele declaraţii, după golul fabulos din FC U Craiova 1948 – Farul 1-2. Tânărul fundaş a dezvăluit că visul său este să devină campion alături de „Regele” Hagi.

Farul a obţinut cele trei puncte, pe terenul celor de la FC U Craiova 1948. Constănţenii s-au impus cu 2-1, după ce au revenit de la 0-1. Golurile victoriei oaspeţilor au fost marcate de Andrei Borza şi Mihai Popescu.

Borza s-a declarat fericit de victoria obţinută de Farul, în partida cu oltenii lui Adrian Mititelu. Tânărul fundaş a dezvăluit şi ce obiective are, după primul meci ca titular în Liga 1 pentru „marinari”. Tânărul jucător a mai dezvăluit şi ce mesaj i-a transmis Gică Hagi, la începutul meciului.

A fost un meci foarte bun pentru noi, echipa a marcat două goluri. Mă bucur că am înscris și mi-am ajutat echipa. M-am simțit foarte bine, asta încerc, să îmi ajut echipa, și voi încerca în continuare.

Când pot să dau la poartă, dau, fără frică, fără nicio problemă. Mi-a spus să am încredere pentru că nu am mai jucat de mult timp titular și să dau la poartă.

La pauză ne-a spus ce ne zice de fiecare dată, să muncim și să ne facem jocul. Noi luăm meci cu meci și sperăm la titlu. Visul meu la Farul este să iau campionatul”, a declarat Andrei Borza.

Andrei Borza a avut o execuţie magistrală în partida cu FC U Craiova 1948. Fundaşul stânga de doar 16 ani a reuşit să egaleze, cu un gol de la aproximativ 30 de metri. Răzvan Popa, portarul oltenilor, nu a avut nicio şansă în faţa „perlei” lui Gică Hagi.

Reclamă

Până la faza golului, Andrei Borza a avut o ratare uriaşă. În minutul 28, fundaşul a şutat din prima, din cornerul executat de Constantin Grameni, însă voleul său a fost respins in extremis de portarul oltenilor.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și