Închide meniul

Andrei Ivan a ratat transferul carierei în ultima clipă! Atacantul Universității Craiova a scăpat printre degete un salariu astronomic, de 1 milion de euro

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 19:39

Andrei Ivan a ratat transferul carierei în ultima clipă! Atacantul Universității Craiova a scăpat printre degete un salariu astronomic, de 1 milion de euro

Florin Prunea ştie de ce Andrei Ivan nu a fost convocat la naţională

Andrei Ivan, într-un meci pentru Universitatea Craiova / Hepta

Andrei Ivan a ratat transferul carierei, la Bordeaux, în ultima clipă. Clubul din Franța a negociat cu Universitatea Craiova până astăzi, în ultima zi a perioadei de mercato din Hexagon. În cele din urmă, mutarea a picat din cauza problemelor întâmpinate de Bordeaux.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan s-a aflat foarte aproape de un transfer răsunător la una dintre cele mai cunoscute echipe din Franța.

Andrei Ivan a ratat transferul carierei, la Bordeaux

Potrivit Fanatik, Bordeaux și Universitatea Craiova ajunseseră la un acord, iar Ivan se înțelesese cu oficialii francezi în privința contractului. În Franța, atacantul român ar fi câștigat un salariu uriaș, de 1 milion de euro pe an.

Visul frumos al lui Ivan s-a năruit însă în ultimele ore ale perioadei de transferuri. Retrogradată în Ligue 2 la finalul sezonului precedent, Bordeaux se luptă cu probleme serioase la nivel financiar, motiv pentru care n-a putut duce la bun sfârșit discuțiile cu oltenii.

Totuși, clubul cu 6 titluri de campioană în Franța l-ar putea transfera pe Andrei Ivan în iarnă. Francezii rămân cu ochii pe vârful Universității Craiova, cotat la 1,8 milioane de euro de transfermarkt.com.

Reclamă

Ivan a mai bifat două experiențe în străinătate de-a lungul carierei, la FC Krasnodar (Rusia) și Rapid Viena (Austria).

Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova

Tot astăzi s-a aflat că Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova. Patronul FCSB vrea să-l aducă pe Dan Nistor, la schimb cu un mijlocaș din lotul vicecampioanei României, anunță sport.ro.

Becali a ajuns la capătul răbdării după ce FCSB a suferit un nou eșec în campionat, în fața Farului, și a ajuns pe locul 13, cu numai 7 puncte după 7 meciuri disputate.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că va schimba sistemul de joc al lui Nicolae Dică din 4-2-3-1 în 4-3-3. În plus, Gigi Becali va renunța la Vadim Rață și va încerca să aducă un alt mijlocaș înaintea debutului în grupele Conference League, de pe 8 septembrie, pe terenul lui West Ham.

Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe Dan Nistor, de la Universitatea Craiova. Becali își dorește un schimb de jucători cu gruparea din Bănie. Conform sursei citate, finanțatorul roș-albaștrilor este dispus să renunțe la unul dintre Rachid Bouhenna, Sorin Șerban, Valentin Crețu, Florin Achim, Vadim Rață și Andrei Dumiter, jucători care nu l-au impresionat în actualul sezon.

Nici Dan Nistor nu trece prin cel mai bun sezon al carierei, însă Becali consideră că jucătorul de 34 de ani poate aduce schimbarea pe care și-o dorește în linia mediană.

Nistor a bifat numai 4 apariții în toate competițiile din stagiunea curentă, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Trei dintre meciurile respective au venit sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi: 45 de minute contra lui CS Mioveni, 2 minute în returul cu Hapoel Beer Sheva și 76 de minute cu FC Botoșani.

În ciuda aparițiilor sporadice din echipa oltenilor, Nistor rămâne unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației din Bănie. 900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și