Închide meniul

Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova! Planul patronului FCSB, pe ultima sută de metri a perioadei de mercato

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 septembrie 2022, 17:20

Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova! Planul patronului FCSB, pe ultima sută de metri a perioadei de mercato

Gigi Becali vrea să facă un nou transfer la FCSB

Gigi Becali, în timpul unui meci / Hepta

Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova, în ultimele zile ale perioadei de mercato. Patronul FCSB vrea să-l aducă pe Dan Nistor, la schimb cu un mijlocaș din lotul vicecampioanei României, anunță sport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali a ajuns la capătul răbdării după ce FCSB a suferit un nou eșec în campionat, în fața Farului, și a ajuns pe locul 13, cu numai 7 puncte după 7 meciuri disputate.

Gigi Becali forțează un transfer răsunător de la Universitatea Craiova

Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat că va schimba sistemul de joc al lui Nicolae Dică din 4-2-3-1 în 4-3-3. În plus, Gigi Becali va renunța la Vadim Rață și va încerca să aducă un alt mijlocaș înaintea debutului în grupele Conference League, de pe 8 septembrie, pe terenul lui West Ham.

Latifundiarul din Pipera a pus ochii pe Dan Nistor, de la Universitatea Craiova. Becali își dorește un schimb de jucători cu gruparea din Bănie. Conform sursei citate, finanțatorul roș-albaștrilor este dispus să renunțe la unul dintre Rachid Bouhenna, Sorin Șerban, Valentin Crețu, Florin Achim, Vadim Rață și Andrei Dumiter, jucători care nu l-au impresionat în actualul sezon.

Nici Dan Nistor nu trece prin cel mai bun sezon al carierei, însă Becali consideră că jucătorul de 34 de ani poate aduce schimbarea pe care și-o dorește în linia mediană.

Reclamă

Nistor a bifat numai 4 apariții în toate competițiile din stagiunea curentă, fără să marcheze vreun gol sau să ofere vreo pasă decisivă. Trei dintre meciurile respective au venit sub comanda noului antrenor, Mirel Rădoi: 45 de minute contra lui CS Mioveni, 2 minute în returul cu Hapoel Beer Sheva și 76 de minute cu FC Botoșani.

În ciuda aparițiilor sporadice din echipa oltenilor, Nistor rămâne unul dintre cei mai experimentați jucători ai formației din Bănie. 900.000 de euro este cota de piață a lui Nistor, conform transfermarkt.com.

Jucătorul cu 7 selecții la națională a fost cumpărat de Universitatea Craiova în iarna anului 2020, de la Dinamo, în schimbul sumei de 260.000 de euro. Pandurii, Evian și CFR Cluj se numără printre formațiile la care a mai evoluat Dan Nistor de-a lungul carierei.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali va trebui să grăbească negocierile cu oltenii. Fereastra de transferuri din Liga 1 se încheie pe 4 septembrie.

Gigi Becali dă afară un jucător după Farul – FCSB 3-1

Gigi Becali ia măsuri drastice şi dă afară un jucător după Farul – FCSB, scor 3-1, din etapa a 8-a a Ligii 1. Patronul vicecampioanei a anunţat că se va băga peste antrenor şi că nu mai are răbdare cu Vadim Raţă, care este ca şi plecat după numai 108 de minute jucate în tricoul roş-albastru, în toate competiţiile.

Latifundiarul din Pipera nu îl mai vrea pe internaţionalul moldovean şi e dispus să îl trimită înapoi la FC Voluntari. Astăzi ar fi fost ultima zi în care trebuia să achite 325.000 de euro, în conturile ilfovenilor, pentru mijlocaşul de 29 de ani

Să vedem dacă vrea să-l ia Voluntari. Din punctul meu de vedere, da (n.r.- pleacă)„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Patronul lui FCSB a răbufnit şi la adresa unui alt jucător abia transferat. I-a transmis un ultim avertisment lui Marco Dulca, cel care a fost titular la Ovidiu, dar a fost schimbat la pauză.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Nu se poate să câștigăm cu sistemul ăsta. Dacă joci 4-2-3-1, trebuie să joci cu doi mijlocași defensivi. Noi ce am jucat, 4-1-1-3-1? Dacă joci 4-3-3 e altceva, domini mijlocul terenului. Noi am avut 4-0-4-1. Dulca a fost zero, Olaru e inter, nu am avut jucător defensiv.

Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu„, a mai spus patronul lui FCSB

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” Vezi toate știrile
Citește și