Închide meniul

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere: „Parcă a fost un zid în poartă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2023, 0:19

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere: „Parcă a fost un zid în poartă!

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere

Andrei Ivan, în Universitatea Craiova - Farul / Profimediaimages

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere în derby-ul cu Universitatea Craiova, scor 1-1, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Atacantul lui Eugen Neagoe e convins că echipa lui merita să obţină victoria.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivan a ratat un penalty în urmă cu două etape, cu FCSB, dar şi-a asumat răspunderea şi în minutul 82 al meciului cu Farul. A înscris de la 11 metri şi a ajuns la 12 goluri stagionale.

Andrei Ivan nu îşi explică cum a scăpat Farul de înfrângere

Nu m-am gândit (n.r. la penalty-ul ratat cu FCSB), m-am gândit doar că o să înscriu. Parcă a fost un zid în poartă, am avut 33 de ocazii. Cei de la Farul au avut 3 şi au înscris un gol. Noi am fost concentraţi şi asta s-a văzut şi pe teren. După ce au luat roşu cei de la Farul ne-a fost foarte uşor. Sincer să vă spun, trebuia să câştigăm în această seară. Ne trebuiau punctele ca să urcăm pe locul 3.

Reclamă

Încă nu avem ce face, momentan, doar să ne luptăm pentru locul 3 şi vom vedea ce va fi de sezonul viitor. Va fi o luptă foarte grea, dar şi cei de la CFR Cluj au două meciuri foarte grele. Sperăm să terminăm noi pe 3 şi să mergem în Conference League. Suporterii noştri merită să mergem în Conference League. Sunt dezamăgit că îi dezamăgim meci de meci„, a declarat Andrei Ivan la digisport.ro.

Universitatea Craiova a remizat cu Farul

Lupta la titlu se încinge, după remiza înregistrată de Farul. FCSB se poate apropia la un singur punct de lider, în cazul unui succes cu CFR Cluj.

Reclamă

Farul a deschis scorul prin Mates Santos, în minutul 24, după ce Denis Alibec a ratat un penalty în minutul 10. Lovitura de la punctul cu var a fost dictată după consultarea arbitrajului video, însă golgheterul constănţenilor a executat lamentabil.

Ulterior, în prelungirile primei reprize, Denis Alibec a văzut direct cartonaşul roşu, după ce l-a lovit cu cotul în cap pe Ştefan Vlădoiu.

În repriza secundă, oltenii s-au năpustit în atac şi au reuşit să egaleze în minutul 81. Andrei Ivan a marcat din penalty, după ce centralul Chivulete a mers din nou la marginea terenului, pentru a revedea faza. Universitatea Craiova a „smuls” un punct şi a încurcat-o pe echipa lui Gică Hagi în lupta pentru titlu.

Reclamă 4 / 0/3

Clasamentul Ligii 1:

1. Farul – 47 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova – 37 de puncte
5. Rapid – 35 de puncte
6. Sepsi – 26 de puncte

Ce meciuri mai sunt de disputat:

Etapa a 9-a

Sepsi – CFR Cluj
Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova

Etapa a 10-a

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Reclamă

Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova – Farul

În minutul 5 a fost o fază controversată în careul Universităţii Craiova. Alibec a căzut într-un duel cu Bogdan Mitrea. Fundaşul lui Eugen Neagoe a ridicat mâinile şi a anunţat că nu l-a faultat pe atacantul advers, iar arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue.

La prima întrerupere a jocului, „centralul” partidei a fost înştiinţat că faza este analizată şi a aşteptat indicaţii din cabina VAR, de la Istvan Kovacs. După patru minute de aşteptare, Chivulete s-a dus la marginea terenului pentru a revedea faza.

În cele din urmă, arbitrul a arătat punctul cu var. Denis Alibec şi-a asumat răspunderea, dar a şutat slab şi mingea a fost respinsă de Laurenţiu Popescu. A fost un nou penalty salvat de portarul alb-albaştrilor în faţa celui mai bun marcator al lui Hagi.

Luna trecută, Alibec a mai avut o ratare de la 11 metri, în Farul – Universitatea Craiova 3-2. Nu a putut înscrie, în minutul 38, în faţa lui Popescu. Constănţenii au păstrat toate punctele, după un penalty transformat în gol de Larie, în minutul 84.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul
Liga 1 • 22 mart., 17:29
Constantin Budescu a făcut show total în amicalul disputat de Farul. Assist-uri geniale ale lui „Budi” la golurile constănţenilor
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”