Închide meniul

Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova – Farul. Fază controversată la derby-ul din Bănie!

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 mai 2023, 22:12

Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova – Farul. Fază controversată la derby-ul din Bănie!

Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova - Farul

Denis Alibec a scos un penalty, pe care tot el l-a ratat / Colaj Orangesport

  • Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova – Farul
  • Ce s-a întâmplat în Bănie

Denis Alibec a ratat un penalty în meciul Universitatea Craiova – Farul, din etapa a 8-a a play-off-ului Ligii 1. Golgheterul lui Gică Hagi nu a reuşit să-l învingă Laurenţiu Popescu în startul derby-ului din Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În minutul 5 a fost o fază controversată în careul Universităţii Craiova. Alibec a căzut într-un duel cu Bogdan Mitrea. Fundaşul lui Eugen Neagoe a ridicat mâinile şi a anunţat că nu l-a faultat pe atacantul advers, iar arbitrul Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue.

Denis Alibec a ratat un penalty în Universitatea Craiova – Farul

La prima întrerupere a jocului, „centralul” partidei a fost înştiinţat că faza este analizată şi a aşteptat indicaţii din cabina VAR, de la Istvan Kovacs. După patru minute de aşteptare, Chivulete s-a dus la marginea terenului pentru a revedea faza.

Reclamă

În cele din urmă, arbitrul a arătat punctul cu var. Denis Alibec şi-a asumat răspunderea, dar a şutat slab şi mingea a fost respinsă de Laurenţiu Popescu. A fost un nou penalty salvat de portarul alb-albaştrilor în faţa celui mai bun marcator al lui Hagi.

Luna trecută, Alibec a mai avut o ratare de la 11 metri, în Farul – Universitatea Craiova 3-2. Nu a putut înscrie, în minutul 38, în faţa lui Popescu. Constănţenii au păstrat toate punctele, după un penalty transformat în gol de Larie, în minutul 84.

Reclamă

Denis Alibec are 14 goluri stagionale în 31 de meciuri din Liga 1. Atacantul în vârstă de 32 de ani are şi 7 pase decisive. Are o cotă de piaţă de 900.000 de euro.

Echipele de start la Universitatea Craiova – Farul:

Universitatea Craiova: Popescu – Vlădoiu, Zajkov, Mitrea, Badelj – Mateiu, Screciu – Cîmpanu, Işfan, Ivan – Markovic

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Eugen Neagoe

Farul: Aioani – Kiki, Boli, Artean, Borza – Doukoure, Nedelcu, Grameni – Mateus Santos, Alibec, Louis Munteanu

Antrenor: Gică Hagi

Gică Hagi a avut probleme de lot înainte de Universitatea Craiova – Farul

Farul e pe locul 1 în Liga 1, cu trei puncte în faţa lui FCSB. Roş-albaştrii îl pot depăşi pe „Rege” dacă vor câştiga cele trei meciuri rămase de disputat, dar şi dacă Farul va mai face un alt pas greşit, cu Universitatea Craiova sau CFR Cluj.

Un meci în deplasare cu o echipă cu un lot foarte bun, cu o echipă care e în formă. A arătat că este foarte competitivă. E o provocare pentru noi, ştim despre spiritul oltenesc. Săptămâna asta s-au întâmplat multe la noi casă, avem mai multe accidentări. Am stat încă o zi, să vedem dacă Larie poate juca. Azi dimineaţă, la antrenament, a încercat, dar nu e la 100%. Nici el nu va fi. Băluţă, nu ştim cât de lungă va fi pauza lui.

Mai avem accidentările care au fost înainte, cu Popescu şi Gustavo. Morar are şi el o problemă la adductori, nici el nu e cu noi. Şi Mazilu, care e răcit, nici el nu e cu noi. E o săptămână dificilă pentru a crea o echipă competitivă. Mergem la Craiova doar cu gândul la victorie.

Obiectivul staff-ului este găsirea unei formule competitive, mai ales în defensivă. Am încredere în jucătorii pe care îi avem, nu plâng după cei care nu joacă”, a spus Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.
Liga 1 • 17:37
Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite
Liga 1 • 14:40
Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!