Închide meniul

Andrei Ivan, obiectiv îndrăzneţ la Universitatea Craiova: „Vrea să joc în grupele Champions League!” Ce spune despre lupta la titlu

Viviana Moraru Publicat: 16 februarie 2023, 18:52

Reclamă
Andrei Ivan, obiectiv îndrăzneţ la Universitatea Craiova: „Vrea să joc în grupele Champions League! Ce spune despre lupta la titlu

Andrei Ivan a marcat în Universitatea Craiova - Farul

Andrei Ivan, bucurie după un gol marcat la Universitatea Craiova/ Hepta

Andrei Ivan şi-a setat un obiectiv îndrăzneţ la Universitatea Craiova. Atacantul oltenilor vrea să câştige campionatul, şi ulterior să joace în grupele Champions League alături de formaţia patronată de Mihai Rotaru. Ivan a mai declarat că lupta la titlu din acest sezon este una extrem de echilibrată, toate echipele care se vor califica în play-off având şanse la primul loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan se află într-o formă de vis în 2023. Atacantul de 26 de ani a marcat două „duble” pentru Universitatea Craiova, în victoriile cu CFR Cluj şi Hermannstadt.

Andrei Ivan, obiectiv îndrăzneţ la Universitatea Craiova

Andrei Ivan visează la titlu alături de Universitatea Craiova, titlu pe care oltenii nu au mai pus mână din 1991. Totodată, atacantul vrea să joace alături de echipa de pe Ion Oblemenco în grupele celei mai importante competiţii inter-cluburi din Europa, iar ulterior să prindă un transfer într-un campionat de top in străinătate.

„Visul meu este să câștig campionatul cu Universitatea Craiova, să joc în grupele Champions League și apoi să plec la o echipă mare din Europa.

Tatăl meu a ținut cu Universitatea Craiova, acesta a fost și drumul meu în viață, să ajung la Craiova și să joc pentru această echipă”, a declarat Andrei Ivan, într-un interviu acordat paginii de Facebook a celor de la Universitatea Craiova.

Reclamă

Totodată, Ivan a vorbit şi despre lupta la titlu din acest sezon. Atacantul a declarat că va fi dificil ca oltenii să termine sezonul pe primul loc, însă nu imposibil.

Primele șase echipe din campionat sunt în lupta pentru titlu, va fi un drum greu pentru noi, dar sperăm să ne descurcăm cu brio și să câștigăm noi campionatul.

Cel mai frumos moment a fost când am marcat acea dublă cu Dinamo la Drobeta Turnu Severin și am câștigat”, a mai spus Andrei Ivan, pentru aceeaşi sursă menţionată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Ilie i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova

Adrian Ilie, fostul component al naționalei României, i-a stabilit prețul lui Andrei Ivan, înaintea derby-ului FCSB – Universitatea Craiova. Andrei Ivan este un produs al academiei Universității Craiova și, în prezent, este cotat la 2,3 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Adrian Ilie (48 de ani) susține că Andrei Ivan (26 de ani) este un fotbalist peste media campionatului României și consideră că valoarea acestuia, în bani, este de un milion și jumătate de euro.

„Ivan are foarte multe calități. Însă, în momentul de față, nu este constant în jocuri. Are fluctuații foarte mari. Dispare două-trei etape, nu face nimic, iar apoi apare din nou și, pe calitățile pe care le are, este jucătorul meciului. Nu este constant.

Nu-l cunosc foarte bine pentru a știi ce are nevoie. Clar îi lipsește ceva, poate încrederea. Cu siguranță, la calitățile pe care le are, poate mai mult.

Aleargă bine, unu contra unu este foarte bun, driblează, face foarte multe faze, dă goluri. Doar că are momente în timpul unui campionat în care dispare.

Este un fotbalist peste media din prima ligă. Dacă aș lucra într-un club de-afară, să-l cumpăr, un milion și jumătate.

Pentru Ungaria, Polonia, să spunem așa, liga a doua din Italia. Nu cred că undeva mai sus”, a declarat Adrian Ilie, pentru fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și