Închide meniul

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi Rapid: „E momentul nostru!”

Viviana Moraru Publicat: 19 septembrie 2024, 16:38

Reclamă
Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi Rapid: „E momentul nostru!

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi Rapid

Andrei Ivan/ Profimedia

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi pe Rapid. Atacantul oltenilor a declarat că l-a bucurat interesul primit din partea rivalelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan evoluează la Universitatea Craiova din 2019. Atacantul de 27 de ani mai are contract cu formaţia din Bănie până în 2027.

Andrei Ivan vrea să câştige titlul cu Universitatea Craiova, după ce le-a refuzat pe FCSB şi Rapid

Andrei Ivan a subliniat startul bun de sezon al Universităţii Craiova şi a transmis că echipa din Bănie nu trebuie să piardă puncte în duelurile cu echipele din subsolul clasamentului.

Întrebat despre ofertele primite, Andrei Ivan a declarat că nu a luat în calcul o plecare de la Universitatea Craiova, însă a recunoscut că interesul primit din partea rivalelor l-a bucurat.

„Ar trebui să fie momentul nostru, pentru că în fiecare an ne-am impus ceva, dar nu am putut rezolva nimic. Am avut un start foarte bun de campionat, trebuia să mai luăm nişte puncte cu echipele care sunt mai jos decât noi acum.

Reclamă
Reclamă

Acesta a fost gândul meu mereu, dar, în acelaşi timp, mă bucură când echipele din campionatul nostru sunt interesate de mine”, a declarat Andrei Ivan.

Andrei Ivan a bifat opt meciuri, în toate competiţiile pentru Universitatea Craiova, în acest sezon. Atacantul nu a reuşit însă să înscrie niciun gol. Oltenii au obţinut un singur punct, în ultimele trei meciuri, fiind pe locul patru în clasament, cu 15 puncte.

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova.

Reclamă

Universitatea Craiova a anunţat transferul fundaşului Iago Lopez, în vârstă de 22 de ani. Fundaşul a mai jucat în cariera sa la AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada și CD Mirandes.

„OFICIAL | Bienvenido, Iago! 🤝Știința își întărește compartimentul defensiv și-l aduce în Cetatea Băniei pe fundașul dreapta Iago Lopez. Spaniolul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22.

Iago Lopez a evoluat în trecut la echipe precum AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada și CD Mirandes. Mult succes în tricoul alb-albastru, Iago!„, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și