Închide meniul

Andrei Vlad, pregătit să plece de la FCSB! Anunțul făcut după victoria cu Chindia: „Vreau să joc!”

Alexandru Ivan Publicat: 11 decembrie 2022, 22:48

Reclamă
Andrei Vlad, pregătit să plece de la FCSB! Anunțul făcut după victoria cu Chindia: „Vreau să joc!

Andrei Vlad a fost scos din lotul FCSB după ce a gafat

Hepta

Andrei Vlad e pregătit să plece de la FCSB. Portarul a făcut anunțul după ce a fost titular în victoria cu Chindia, 2-0, în etapa a 20-a din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Vlad a apărat poarta FCSB-ului în Liga 1 după o pauză de nouă luni, după ce titularul Ștefan Târnovanu s-a accidentat la un antrenament. Fotbalistul e gata să plece la o echipă unde să fie titular.

Andrei Vlad, pregătit să plece de la FCSB

„A fost un meci dificil, o echipă bună. Sunt fericit că am câștigat. Nu am ce să fac. A trebuit să mă antrenez, să-mi aștept rândul. Am aflat zilele trecute, Fane a făcut o entorsă. Nu am avut trac. Am trecut peste acea perioadă. E meseria noastră, trebuie să luăm cele mai bune decizii. E important că ne-am adaptat bine, băieții au făcut un meci bun. Important este să joc, îmi doresc să joc cel mai mult. Cu CFR Cluj o să răspund prezent dacă se va apela la mine. Nu erau niște probleme foarte mari. Am făcut un meci bun, e important să nu primim gol. E greu cu titlul, suntem pe podium, dar trebuie să luăm meci cu meci”, a spus Andrei Vlad, conform digisport.ro. 

Andrei Vlad nu a mai fost titular, la FCSB, din luna martie. Roş-albaştrii au fost învinşi atunci de FC Argeş, scor 0-1. În acea partidă, Vlad a greșit decisiv la golul argeșenilor.

Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit cap în cap în Chindia – FCSB

Compagno și Olaru s-au lovit violent în debutul meciului și au rămas minute bune întinși pe gazon. Ambii fotbaliști au fost bandajați. Darius Olaru, care a fost mai afectat în urma loviturii, a fost urcat direct în ambulanță.

Reclamă

În locul celor doi au intrat David Miculescu și Răzvan Oaidă. FCSB a pierdut doi jucători de bază încă din primele minute ale partidei.

Billel Omrani, primul gol pentru FCSB

Omrani a început ca rezervă duelul cu Chindia. A fost introdus cu mai puțin de jumătate de oră înainte de final, iar după nouă minute de la intrarea pe teren a reușit să marcheze.

Omrani a primit o pasă în careul Chindiei de la Octvian Popescu și a finalizat faza cu un șut la colțul lung, cu piciorul stâng. Atacantul venit de la CFR Cluj a protejat bine balonul în fața adversarului.

Reclamă 4 / 0/3

Până la această partidă, Omrani avea doar două pase de gol pentru FCSB. A fost prima sa reușită în tricoul roș-albaștrilor.

Chindia – FCSB 0-2

Echipa lui Gigi Becali a ajuns la cinci victorii consecutive în Liga 1. Mihai Pintilii și Leo Strizu au succese pe linie la conducerea roș-albaștrilor.

Risto Radunovic a deschis scorul din penalty, în minutul 24. Rezultatul final a fost stabilit de Billel Omrani, care a înscris (73) primul său gol în tricoul lui FCSB. Cu această victorie, roş-albaştrii au depăşit-o pe Rapid în clasament şi au urcat pe podiumul Ligii 1. FCSB are 35 de puncte, cu 9 mai puţin decât liderul Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și