Închide meniul

Andrei Vochin îi transmite un avertisment lui Gigi Becali! De ce crede că strategia patronului FCSB e greşită

Bogdan Stănescu Publicat: 23 octombrie 2023, 13:45

Reclamă
Andrei Vochin îi transmite un avertisment lui Gigi Becali! De ce crede că strategia patronului FCSB e greşită

Andrei Vochin îi transmite un avertisment lui Gigi Becali

Gigi Becali şi Andrei Vochin / colaj Hepta

Andrei Vochin îi transmite un avertisment lui Gigi Becali. Consilierul preşedintelui FRF e de părere că ambiţia lui Gigi Becali de a demonstra că se pricepe la fotbal nu îi aduce nimic bun milionarului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cazul câştigării titlului, meritul va fi al jucătorilor şi antrenorului, a subliniat Andrei Vochin.

Andrei Vochin îi transmite un avertisment lui Gigi Becali

E posibil să iei titlul, ești lider. Încă ceva, ceea ce cred despre domnul Gigi Becali. Dacă această echipă va lua titlul, lumea va spune că e meritul lui Charalambous. Să nu credeți că va spune că-i meritul lui Gigi Becali, nu. La fotbal nu-i așa. La fotbal când echipa pierde vină sunt antrenorii, apoi conducătorii. Nu sunt vinovați jucătorii. Jucătorii nu sunt pregătiți, conducătorul nu e bun.

Când echipa câștigă jucătorii sunt primii, apoi antrenorul, niciodată conducătorul. Poți să câștigi Cupa Campionilor, niciodată Florentino Perez nu e numărul 1, deși Real Madrid e echipa numărul 1 sub bagheta lui. Așadar, dacă există un efort pentru a demonstra lumii cum faci, ce faci, cum te pricepi la fotbal. La final de sezon, dacă FCSB va lua titlul, vor fi lăudați jucătorii și antrenorul”, a declarat Andrei Vochin pentru fanatik.ro.

Da, dar la Real Madrid nu vine Florentino Perez în fața la Santiago Bernabeu și spune că nu va juca Modric și joacă Valverde. La noi e altceva, va ieși Gigi și o să spună că a câștigat campionatul. Majoritatea știu ce se întâmplă la FCSB”, a replicat Vivi Răchită, pentru sursa citată.

Reclamă

E bine că a ieșit luni și a spus care o să fie în teren, că antrenorul poate să-și facă antrenamentele încă de luni”, a punctat Vivi Răchită.

Comentariile oamenilor cum vor fi, antrenorul și jucătorii. Va fi lăudat antrenorul, nu patronul. Efortul e în zadar să demonstrezi că te pricepi”, a concluzionat Andrei Vochin, pentru sursa citată.

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari: „Am încercat”! Ce jucător va fi de acum titular

Gigi Becali recunoaşte că a greşit în alcătuirea echipei cu FC Voluntari. Patronul FCSB le-a dat ordin lui Elias Charalambous şi celorlalţi din staff să înceapă de acum titular cu Alexandru Băluţă.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a admis că greşeala cu Lixandru la mijloc îi aparţine. A spus că acesta nu va mai juca în linia mediană.

Greşeala a fost a mea cu Lixandru, care nu poate să joace acolo. Am încercat. Experienţe, ca să găsim formula ideală.

Lixandru nu va mai juca la mijloc. Am greşit iar, pe asta nu am greşit-o eu, ci ei, cu Compagno. Ne consultăm. Au zis că e în mare formă Compagno. ‘Bine, bă, jucaţi cu Compagno’.

Băluţă e un câştig. Dacă jucam cu el din prima aveam mai multă viteză.

„Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă”

Pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă. Pe Lixandru nu îl veţi mai vedea inter, iar pe Băluţă nu îl veţi mai vedea pe bancă.

Am tras nişte concluzii. Rotariu, aşa a fost intenţia, de când l-am băgat, să joace o repriză. Ei au spus: ‘Foarte bun, calitate, dar pe final puţin căzut’. Eu am zis că nu contează, joacă fiindcă am spus că joacă. Nu pot să spun nici că am fost încântat de el, că nu aveam cum, nici că a jucat rău. A dat o pasă care putea fi gol.

Avem nevoie de un atacant. O să încercăm cu Rotariu, să vedem dacă poate juca acolo”, a declarat Gigi Becali, la Palat, după FCSB – FC Voluntari 0-0.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și