Închide meniul

Anghel Iordănescu, declarație categorică după FC Voluntari – FCSB 1-2: „Doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană!”

Cosmin Olteanu Publicat: 13 februarie 2023, 9:22

Reclamă
Anghel Iordănescu, declarație categorică după FC Voluntari – FCSB 1-2: Doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană!”

Anghel Iordănescu, declarație categorică după Rapid - Chindia 2-0

Anghel Iordănescu, în timpul unui meci pe banca naționalei României / Profimedia

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, a avut o declarație categorică după FC Voluntari – FCSB 1-2. Pentru FCSB, ambele goluri au fost marcate de Malcom Edjouma, în timp ce unicul gol al gazdelor a fost înscris de Marcelo Lopes. În prezent, FCSB se află pe locul 3 din Liga 1, cu 47 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În următoarea partidă de campionat, FCSB o va întâlni, acasă, pe Universitatea Craiova. Meciul este programat duminică, de la ora 20:00.

Anghel Iordănescu, declarație categorică după FC Voluntari – FCSB 1-2

Anghel Iordănescu susține că, deși, în spațiul public, se vorbește despre faptul că, în actualul sezon, vom avea un play-off echilibrat, doar trei echipe se vor lupta pentru titlul de campioană.

„Cred că a fost o victorie clară. FCSB a jucat efectiv mai bine, a controlat meciul, a făcut un joc solid, consistent, cu multe faze de poartă. O victorie meritată. FCSB a arătat, pe lângă calitate, și o foarte bună pregătire fizică.

FCSB și Craiova sunt avantajate prin prisma faptului că CFR a pierdut 3 puncte, Rapid a pierdut 3 puncte, iar Farul a pierdut două puncte.

Reclamă

Eu am mai spus-o. Din punctul meu de vedere, cred că, în momentul de față, chiar dacă se vorbește că va fi un play-off extrem de echilibrat, doar trei echipe pot emite pretenții pentru titlul de campioană”, a declarat Anghel Iordănescu, la finalul partidei FC Voluntari – FCSB, la care a fost prezent.

Malcom Edjouma, fault barbar aplicat lui Igor Armaș

În minutul 83 al partidei de la Voluntari, Malcom Edjouma l-a lovit cu piciorul în cap pe Igor Armaș. Deși mijlocașul FCSB-ului ar fi trebuit eliminat, „centralul” Radu Petrescu a decis să-i arate doar cartonașul galben.

„E o fază inexplicabilă, sincer. Îl pot înțelege pe Radu Petrescu că n-a văzut faza, dar nu înțeleg decizia VAR și nu înțeleg gestul lui lui Edjouma, cum poți să te duci cu crampoanele atât de sus? Eu sincer nu înțeleg asta. Mă bucur că am scăpat ușor. Putea să mă desfigureze la cum a intrat. Nu e doar capul, e și fața, și umărul, și tot.

Reclamă 4 / 0/3

Acum sunt bine. Nici cel mai înrăit dușman nu poate intra așa. E un coleg până la urmă, să te duci așa..chiar nu-mi explic. Radu Petrescu n-a vrut sa vorbească cu mine sau cu oamenii din staff”, a declarat Igor Armaș, la finalul meciului.

Mihai Stoica, reacție deplasată după criticile aduse lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut un mesaj deplasat, în mediul online, adresat celor care l-au critictat, în mod vehement, pe Malcom Edjouma, pentru faultul aplicat lui Igor Armaș.

„Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive!

Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie. În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru (nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat).

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și