Închide meniul

„Arbitraj penibil!” Amzăr a dat de pământ cu arbitrajul lui Feşnic, după Dinamo – Petrolul 1-1: „Mai bine ne arbitrăm singuri!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 aprilie 2024, 23:32

Reclamă
„Arbitraj penibil! Amzăr a dat de pământ cu arbitrajul lui Feşnic, după Dinamo – Petrolul 1-1: „Mai bine ne arbitrăm singuri!

Costin Ionuţ Amzăr a dat de pământ cu arbitrajul lui Horaţiu Feşnic

Costin Ionuţ Amzăr şi Musi / Hepta

Costin Ionuț Amzăr a dat de pământ cu arbitrajul lui Horaţiu Feşnic, după Dinamo – Petrolul 1-1. Fundaşul stânga de 20 de ani a avut un discurs de o duritate maximă la finalul partidei de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amzăr a fost în mijlocul fazei care a dus la penalty-ul acordat de „centralul” partidei, în minutul 90+12. Totul după un duel cu Musi. Faza a fost analizată minute în şir în cabina VAR.

Amzăr a dat de pământ cu arbitrajul lui Feşnic, după Dinamo – Petrolul 1-1

Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional la finalul meciului şi a acuzat arbitrajul. A precizat că nu a faultat.

Nu a fost penalty niciodată. Am făcut un meci bun, de la un capăt la altul, mai puțin finalul.

În această seară vreau să vorbesc de arbitraj, care a fost penibil. A stat 10 minute. Să ne lase pe noi, să nu mai vină la meci, să ne arbitrăm singuri, că e mai bine.

Reclamă

A venit mingea din centrare, controla Musi mingea, aveam mâinile puse pe el, el a vrut să tragă la poartă, dar eu am tras mâinile de pe el. De asta zic, să ne lase să ne arbitrăm singuri.

A fost un meci mai greu că nu am avut fanii cu noi. Mai sunt meciuri. Suntem aproape în clasament unii de alții. Luăm meci cu meci. Așteptăm să treacă suspendarea”, a declarat Costin Ionuț Amzăr, pentru digisport.ro.

Coechipierul său, Dennis Politic, s-a ferit să pună rezultatul pe seama arbitrajului lui Horaţiu Feşnic.

Reclamă 4 / 0/3

Mă bucur că sunt sănătos, am revenit bine, dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. În primele 60 de minute am arătat bine. Ce mă îngrijorează e că în ultimele 30 de minute stăm cam jos şi pun presiune pe noi.

Nu ştiu exact motivul pentru care ne retragem în ultimele 30 de minute. Nu a fost numai meciul ăsta. În ultimele meciuri am cam stat cu emoţii.

Cu emoţii, chiar le ziceam colegilor că nu am stat niciodată cu aşa emoţii la VAR. Mai sunt 7 meciuri, în care avem toate şansele să câştigăm. Cred că avem un grup foarte bun, avem forţă de a marca, acum luăm goluri mult mai greu. Eu încă cred că ne vom salva„, a declarat şi Dennis Politic.

Faza controversată care a decis meciul Dinamo – Petrolul 1-1

A fost un final de meci nebun. Totul după un duel în careu între Musi şi Amzăr. Jucătorul Petrolului a căzut în careu, iar Feşnic a aşteptat indicaţii din cabina VAR.

Radu Petrescu şi Radu Ghinguleac au avut nevoie de 10 minute pentru a analiza faza şi a-l chema pe „centralul” partidei la marginea terenului. S-a verificat minute în şir, dacă în momentul centrării, Musi era în poziţie de ofsaid.

În cele din urmă, s-a decis că Musi a fost ţinut în joc de un jucător al lui Dinamo, iar Horaţiu Feşnic a fost chemat să revadă duelul pe care acesta l-a avut cu Amzăr.

„Centralul” a decis că a fost fault şi a arătat punctul de la 11 metri. În minutul 90+13, Gheorghe Grozav şi-a asumat răspunderea şi a restabilit egalitatea cu un şut pe centrul porţii apărate de Golubovic.

Reclamă

Dinamo a ratat o şansă uriaşă de a părăsi penultimul loc în Liga 1. În loc să urce până pe locul 6 în play-out, câinii şi-au trecut în cont un singur punct. Au 16 puncte şi sunt la egalitate cu FCU Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și