Închide meniul
EXCLUSIV

Așa va arăta FCSB la meciul cu Sepsi! Ce schimbări a făcut Elias Charalambous

Antena Sport Publicat: 3 aprilie 2023, 18:57 / Actualizat: 3 aprilie 2023, 20:14

Reclamă
Așa va arăta FCSB la meciul cu Sepsi! Ce schimbări a făcut Elias Charalambous

Așa va arăta FCSB la meciul cu Sepsi

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci / Hepta

Așa va arăta FCSB la meciul cu Sepsi! AS.ro a intrat în posesia echipei de start pe care Elias Charalambous, noul antrenor principal de la FCSB, o va trimite în meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Sepsi – FCSB este programată astăzi, de la ora 20:30, și va putea fi urmărită, în format live text, pe AS.ro.

Așa va arăta FCSB la meciul cu Sepsi

Elias Charalambous va efectua două modificări în echipa de start de la meciul cu Sepsi, față de cea trimisă în ultima partidă de campionat, cea cu Universitatea Craiova, terminată 1-1.

Astfel, Iulian Cristea va fi înlocuit de Joonas Tamm, care va face cuplu cu Joyskim Dawa, în centrul defensivei FCSB-ului.

În atac, Florinel Coman îl va înlocui pe Octavian Popescu, pe postul de extremă stângă, în timp ce Andrei Cordea va fi extremă dreapta, acolo unde Coman a evoluat în meciul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Echipa FCSB-ului de start de la meciul cu Sepsi: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Edjouma, Șut, Olaru – Cordea, Compagno, Coman.

Dumitru Dragomir râde de Elias Charalambous

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal l-a ironizat pe Charalambous, spunând că, la prima conferință de presă, a avut acceași poziție ca cea a lui Leo Strizu.

„Poate este singurul care a cedat ofertei. Nu ştiu. Tot Pintilii este cel care conduce. Charalambous avea aceeaşi poziţie ca a lui Strizu, l-am văzut în poze. Exact poziţia lui Strizu. Este normal să comande ăla care are banii.

Reclamă 4 / 0/3

Hai, mă, lăsaţi-mă, cum puteţi să credeţi că el se ocupă? Şi dacă se jură acum pe nu ştiu ce, n-are cum, n-are starea necesară să se oprească Gigi. El a fost învăţat să comande. Nu există, e viaţa lui. Îi iei viaţa?

Sunt banii lui, munciţi. Charalambous spune astea pentru că nu l-a învăţat nimeni. Cel mai bine ar fi să pui batista pe ţambal: o să vedem ce o să facem, ce o să dregem. Se dă el rotund că face… Face pe dracu’!

Nu se face de râs. Eu cred că nimeni nu s-a făcut de râs. Ce spune de la Biblie încoace: trebuie să execuţi ordinele patronului. Aşa e în capitalism, mai ales în cel nenorocit, din ultima sută de ani.

Dacă eu te plătesc pe tine… La stat este altceva. Dar la patron… dacă eşti la mine şi te rog să ai grijă de cutare, vorbeşti frumos şi dacă tu îmi spui «Du-te, mă, de aici!», mâine nu mai eşti. Nu mai iei 10.000 salariu.

Iei 2.000 în altă parte. Eu am reuşit în viaţă cu gura mare, dar cu bunătate. În aşa fel încât nu am luat personalitatea”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Ce a spus Elias Charalambous, la prima conferință de presă

Elias Charalambous a dezvăluit faptul că a avut o discuție care a durat doar zece minute cu Gigi Becali, înainte să semneze cu FCSB.

„L-am întâlnit pe domnul Becali o dată, timp de 10 minute. Asta a fost tot. Nu m-a sunat. Nu a venit la antrenament. El lasă antrenorul să-și facă treaba. Am cunoscut o persoană foarte bună și sunt recunoscător pentru asta.

Reclamă

Este un nume mare în România, ajută mulți oameni. Nu are rost să vorbim despre acest lucru, ci despre fotbal. Ce mi-a zis domnul Becali? Că este fericit să mă aibă în club, să îmi fac treaba și mi-a urat să câștig campionatul. Asta trebuie să facem. Ar fi foarte fericit dacă am câștiga campionatul.

A fost primul lucru pe care l-am lămurit cu clubul. Trebuie să am toată responsabilitatea și să iau toate deciziile. Dacă nu s-ar fi putut, nu aș fi fost aici și nu v-aș fi vorbit din această poziție. Vreau să fie clar din prima zi că îmi doresc să vorbesc despre fotbal, nu despre altceva”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și