Închide meniul

„Ăștia și supărați sunt mai mulți decât sclavii de la CSU!” Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Gestul făcut la finalul derby-ului

Alexandru Ivan Publicat: 4 decembrie 2022, 8:58

„Ăștia și supărați sunt mai mulți decât sclavii de la CSU! Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Gestul făcut la finalul derby-ului

Adrian Mititelu Jr, FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr este patronul de la FC U Craiova 1948 / Instagram

  • Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948
  • Gestul făcut la finalul derby-ului

Adrian Mititelu Jr. a fost dezlănțuit la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948. Fiul lui Adrian Mititelu și-a jignit rivalii și a avut o explozie de bucurie după victoria din derby.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu Jr. a revenit pe cai mari pe stadioanele de fotbal după suspendarea de un an. La derby-ul orașului Craiova, și-a jignit rivalii cu o remarcă incredibilă. S-a amuzat pe seama prezenței din tribune ale fanilor Universității Craiova.

Adrian Mititelu Jr, dezlănțuit la Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948

Fiul lui Adrian Mititelu a râs și de proprii suporteri, care încă sunt în război cu conducerea clubului: „Ăștia și supărați sunt mai mulți decât sclavii de la CSU!”.

Reclamă
Instagram Adrian Mititelu Jr. 

Cel poreclit „Prințișorul Craiovei” nu s-a putut abține și a intrat pe teren la finalul derby-ului. Pe imaginile din transimiunea video i s-au putut citi câteva înjurături pe buze.

Captură digisport.ro

Adrian Mititelu Jr, bolid 200.000 de euro la derby

Adrian Mititelu Jr. a venit la derby-ul orașului cu bijuteria din garajul său. A ajuns la stadionul „Ion Oblemenco” la volanul unui Lamborghini Urus, care are un preț de catalog de până la 200.000 de euro.

Reclamă

Mititelu Jr. a văzut meciul de lângă tatăl său. A fost bucuros la final. FC U Craiova 1948 s-a impus cu 2-0, reușind prima victorie în fața rivalei Universitatea Craiova, de la promovarea în Liga 1.

La meci au asistat 24.548 spectatori. Jocul a fost întrerupt de trei ori în prima repriză (min. 2, 11 şi 18) din cauza petardelor, fumigenelor şi torţelor aruncate pe teren de suporterii celor două echipe. La ultima întrerupere, arbitrul a trimis echipele la cabine pentru aproape zece minute.

FC U 1948 Craiova a învins-o pentru prima oară pe Universitatea în prima ligă, după trei victorii la rând ale gazdelor de sâmbătă. Universitatea venea după şase etape fără înfrângere, patru victorii şi două egaluri.

Reclamă 4 / 0/3

FC U 1948 Craiova nu mai câştigase în campionat de opt etape (două egaluri, şase înfrângeri). În tur, Universitatea s-a impus cu 2-1.

Adrian Mititelu Jr, interzis un an pe stadioane

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadioanele de fotbal după ce a fost interzis în urma scandalului monstru de la meciul de anul trecut, pe care FC U Craiova 1948 l-a jucat la Mioveni, cu Rapid. La respectivul meci, Adrian mititelu Jr. a fost acuzat că a aruncat cu o sticlă în în teren.

O sticlă cu apă a fost aruncată pe teren, din sectorul celor de la FC U Craiova 1948. A fost momentul în care Săpunaru a răbufnit și a încercat să-și facă dreptate singur. A fost oprit cu greu de coechipieri și a riscat să fie eliminat. „Să trecem peste subiectul ăsta, nu contează„, a declarat fundașul Rapidului, după ce s-a calmat.

„Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au încălcat normele legale în vigoare. Reamintim că, persoanelor care săvârșesc astfel de fapte li se poate aplica, pe lângă amendă și sancțiunea complementară de interzicere a accesului la competițiile și jocurile sportive de genul celor la care aceștia au săvârșit fapte antisociale, potrivit Legii nr. 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive”, se arată în comunicatul emis de Jandarmerie.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 13 apr., 14:33
Mirel Rădoi, la un pas de a fi noul antrenor al Universităţii Craiova! Poartă negocierile finale cu Mihai Rotaru
Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu
Liga 1 • 13 apr., 9:06
„Gata, e timpul!” Mircea Lucescu l-a sunat pe Cristi Chivu, care a fost asaltat cu oferte din România. Ce sfat prețios i-a dat
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova
Liga 1 • 13 apr., 8:47
Gică Hagi l-a propus pe Gică Popescu la Universitatea Craiova: „Luați-l pe el, e al vostru!”. Anunț ferm despre venirea în Bănie
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova
Liga 1 • 12 apr., 23:56
Jovan Markovic, scandal de proporţii cu fanii Universităţii Craiova! A fost înjurat şi a sărit la bătaie cu ultraşii
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB
Liga 1 • 12 apr., 22:44
Alexandru Mitriță, prima reacție despre un posibil transfer la FCSB: „Țin să le mulțumesc!”