Închide meniul

„Aţi mai antrena vreun club în România?”. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri. Ce spune despre o posibilă revenire la echipa naţională

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 mai 2023, 11:12

Reclamă
„Aţi mai antrena vreun club în România?. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri. Ce spune despre o posibilă revenire la echipa naţională

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League

Gică Hagi, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Aţi mai antrena vreun club în România?” a fost întrebarea la care Gică Hagi nu s-a ferit să răspundă. Managerul tehnic de la Farul anunţă că nu este dispus să ajungă pe banca unei alte echipe din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi este favorit să câştige titlul cu Farul. După ce CFR Cluj a ieşit din cursa pentru apărarea trofeului, FCSB este singura echipă care mai poate da peste cap planurile constănţenilor. Gică Hagi a stat pe banca echipei lui Becali în 2007.

„Aţi mai antrena vreun club în România?”. Gică Hagi a răspuns fără să stea pe gânduri

(Reporter: Ați mai antrena vreun club în România?) Nu se mai poate! (Reporter: Dar națională?) Cine nu își dorește? Vom vedea ce ne aduce viitorul!„, a declarat Gică Hagi pentru gsp.ro.

„Regele” nu se teme să îşi vândă doi dintre jucătorii de mare perspectivă. Adrian Mazilu şi Andrei Borza au 17 ani, dar au contribuit din plin la victoriile cu care Farul a ajuns pe primul loc în Liga 1.

Da, amândoi (n.r. dacă sunt de vânzare Mazilu şi Borza). Sunt mulți care vorbesc despre ei. Vom vedea. Amândoi au făcut un salt imens. Cam cum am făcut și eu atunci când am debutat. Și eu am debutat la Farul la 17 ani. Și eu am meciurile lor, am excelat și m-au luat cei din București, cei mai buni. Probabil și la ei va veni ceva vara asta, vom sta și vom analiza„, a precizat patronul Farului.

Reclamă

Adrian Maziu a înscris 6 goluri şi a oferit o pasă decisivă în această ediţie a Ligii 1. Fiorentina, Feyenoord şi două echipe din Franţa sunt pe urmele puştiului minune de la Farul.

Borza a fost ales în topul celor mai promițători 3 fundași stânga din lume! „Perla” lui Gică Hagi este depășit doar de Alejandro Balde de la Barcelona și Milos Kerkez de la AZ Alkmaar.

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda

Gică Hagi a fost propus antrenor la Ajax, chiar în Olanda. A făcut-o Bas Kuipers, fundaşul stânga de 28 de ani care a evoluat jumătate de sezon la Viitorul, în a doua parte a sezonului 2018-2019. El şi-a trecut în palmares Cupa şi Supercupa României.

Reclamă 4 / 0/3

Declaraţia lui Kuipers e surprinzătoare, dacă ţinem cont că după ce a plecat de la Viitorul, la care a jucat nouă meciuri, el susţinea că e dezamăgit de atitudinea „Regelui”.

Hagi este o legendă, e fantastic. Am avut o colaborare specială, atât din punct de vedere negativ, cât și pozitiv. Dar mă uit înapoi cu mult drag la acea perioadă.

Fiecare antrenament era de parcă urma să jucam o finală de Liga Campionilor. A fost intens, fără precedent! Toată lumea îl asculta. Dacă aș fi Ajax, l-aș lua pe el. E un antrenor foarte bun.

Este și «Cruyffian», Cruyff este marele lui idol. Are o concepție foarte frumoasă despre joc”, a spus Bas Kuipers, citat de voetbalzone.nl.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și