Închide meniul
Foto

Atmosferă electrizantă la Petrolul – FCSB! Meciul a fost întrerupt din cauza fumigenelor. Coregrafie magică afișată de fanii ploieșteni

Cosmin Cioboată Publicat: 9 octombrie 2022, 22:03

Reclamă
Atmosferă electrizantă la Petrolul – FCSB! Meciul a fost întrerupt din cauza fumigenelor. Coregrafie magică afișată de fanii ploieșteni

Atmosferă superbă la derby-ul Petrolul - FCSB

Spectacol total în tribune, la Petrolul - FCSB / AS.ro

Atmosferă electrizantă la derby-ul Petrolul – FCSB! Mii de fani ploieșteni au umplut stadionul „Ilie Oană” la primul derby dintre cele două echipe după o așteptare de 7 ani. Galeria „lupilor galbeni” a afișat o coregrafie superbă, apoi a aprins mai multe fumigene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul „de foc” de la Ploiești a fost întrerupt în minutul 14 din cauza fumului dens venit din tribune.

Atmosferă electrizantă la derby-ul Petrolul – FCSB!

Arbitrul central Horațiu Feșnic a oprit meciul pentru ca fumul să se disipeze. Partida s-a reluat după 4 minute.

În debutul partidei, galeria Petrolului a afișat o coregrafie impresionantă, formată din mii de cartoane, cu mesajul „Stil vechi”. Ultrașii „lupilor galbeni” au completat scenografia cu un banner uriaș: „Adepți ai stilului de odinioară / Ținem steagul sus intr-un fenomen pe cale sa dispară!”.

Reclamă

La derby-ul de pe „Ilie Oană” au făcut deplasarea și câteva sute de suporteri ai FCSB-ului. La rândul lor, aceștia au aprins torțe și au afișat un banner cu mesajul „Against all” (n.r. – Împotriva tuturor).

Reclamă 4 / 0/3

Spiritele s-au încins la peluza unde stau atât o parte a ultrașilor Petrolului, cât și fanii FCSB-ului. Suporterii veniți de la București au aruncat cu o torță și mai multe petarde în sectorul „lupilor galbeni”, iar aceștia din urmă au încercat să rupă „cordonul” de stewarzi și să ajungă la rivali.

Jandarmii și-au făcut apariția de urgență pentru a aplana un eventual conflict. Spiritele s-au calmat însă și n-a fost nevoie de o intervenție în forță.

Un jucător de la Petrolul anunţă „revoluţie” la FCSB

Mirko Ivanovski, atacantul de la Petrolul, anunţă o adevărată „revoluţie” la FCSB, dacă „lupii galbeni” vor reuşi să încurce trupa lui Nicolae Dică.

Atacantul ploieştenilor este convins că dacă echipa sa va reuşi să scoată un rezultat pozitiv în faţa roş-albaştrilor, în cadrul echipei lui Gigi Becali vor exista numeroase schimbări.

E presiunea mare la ei, dar cea mai mare e de la Gigi Becali. Vedem ce declarații dă și ce vorbește la televizor. Nu poți să pierzi un meci în Conference League de maniera asta cu Silkeborg. E o înfrângere foarte mare și s-a schimbat atmosfera.

Dacă ei nu câștigă nici cu noi o să fie schimbări foarte mari. Pentru FCSB ar fi în pericol și play-off-ul dacă pierd. O să le scadă șansele. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1. Noi nu ne gândim la play-off sincer”, a declarat Mirko Ivanovski, pentru Fanatik.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și