Închide meniul

„Au nevoie de Andrei Vlad să se bată la titlu!” Alexandru Bourceanu îi transmite lui Gigi Becali să nu îl vândă pe „Messi al portarilor”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2023, 11:05

Reclamă
„Au nevoie de Andrei Vlad să se bată la titlu! Alexandru Bourceanu îi transmite lui Gigi Becali să nu îl vândă pe „Messi al portarilor

Alexandru Bourceanu crede că FCSB nu trebuie să îl vândă pe Andrei Vlad

Alexandru Bourceanu, în timpul unui interviu pentru AS.ro / Antena Sport

Alexandru Bourceanu crede că FCSB are nevoie de Andrei Vlad pentru a se putea lupta la titlu cu Farul şi CFR Cluj. „Messi al portarilor” ar fi dorit în Polonia, de Zaglebie Lubin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Bourceanu îi transmite lui Gigi Becali să nu îl vândă pe Andrei Vlad în această iarnă. Fostul căpitan al roş-albaştrilor e convins că FCSB va avea nevoie de doi portari de top pentru a se putea bate la titlu.

„Au nevoie de Andrei Vlad să se bată la titlu!” Alexandru Bourceanu îi transmite lui Gigi Becali să nu îl vândă pe „Messi al portarilor”

O echipă bună are nevoie de minimum trei portari buni, dacă se întâmplă ceva cu unul dintre primii doi, al treilea trebuie să fie unul pe care te poți baza la meci.
Poate ar fi bine pentru el să schimbe această atmosferă, să o ia de la capăt, de la zero și să înceapă o nouă provocare. Probabil că nu îl va da FCSB. Dacă îl scoatem pe Târnovanu, care e titularul postului și îl comparăm pe Vlad cu toți portarii din Liga 1, probabil Vlad ar apăra la aproape toate echipele din Liga 1.

E unul dintre cei mai buni portari din România și dacă se întâmplă ceva, nu își dorește nimeni, cu forma lui Târnovanu, starea lui fizică, ai nevoie de Vlad. În încercarea de a te lupta la titlu, au nevoie de Vlad. Depinde acum și de suma de transfer și de dorința jucătorului, dacă el nu mai vrea să rămână la echipă e mai bine să îl lași să plece”, a declarat Alex Bourceanu la sport.ro.

FCSB a luat decizia finală în privința lui Andrei Vlad

FCSB a luat decizia finală în privința lui Andrei Vlad! Tânărul portar va rămâne la vicecampioana României. Andrei Vlad a fost transferat de FCSB, în vara lui 2017, de la Universitatea Craiova, pentru 400.000 de euro.

Reclamă

Mihai Stoica susține că Andrei Vlad nu va pleca în această iarnă de la FCSB.

„Nu, n-am discutat cu Vlad. Ca să pleci, trebuie să vii cu o ofertă. Săptămâna următoare începe campionatul. Nu mai avem cum, nu ne putem dispensa de Vlad sau Târnovanu şi să rămânem cu un copil a doua variantă (n.r. Alexandru Maxim, 15 ani).

E complicat. Ce e foarte bine e că amândoi au apărat în sezonul ăsta foarte bine”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Andrei Vlad a anunțat că se gândește să plece de la FCSB

Recent, Andrei Vlad a declarat faptul că se gândește să plece de la FCSB, în această iarnă, fiind nemulțumit de statutul de rezervă pe care îl are la formația bucureșteană.

„Nu am ce sa fac (n.r. în privința statutului de rezervă la FCSB). A trebuit să mă antrenez la fel de intens și să fiu pregătit să intru pe teren.

Clar că imi doresc să joc cât mai mult (n.r. că se gândește la o plecare în iarnă), vine pauza de iarnă și atunci o să iau cea mai bună decizie pentru mine, fie că rămân aici, fie că voi pleca în altă parte. Eu îmi doresc să joc mai mult”, a declarat Andrei Vlad, recent.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și