Închide meniul

Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal”

Bogdan Stănescu Publicat: 14 aprilie 2024, 17:38

Reclamă
Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal

Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat

Aurelian Chiţu

Aurelian Chiţu a avut un discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat. Chiţu a văzut cartonaşul roşu în minutul 70, la scorul de 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoşani – FCU Craiova avea să se termine 4-1 pentru moldoveni. După meci, Chiţu l-a criticat vehement pe centralul Iulian Călin.

Aurelian Chiţu, discurs foarte dur la adresa centralului Iulian Călin, care l-a eliminat: „A stricat jocul, ne lăsăm de fotbal”

Aş vrea să spun că la începutul meciului domnul arbitru mi-a spus că nu vrea să iasă în evidenţă, că noi trebuie să ieşim în evidenţă.

Este ruşinos. Mâine se va trece cu vederea şi se va uita tot. Nici nu a fost vorba de penalty. Cartonaş roşu nu mai zic. Doar dacă vrei să ieşi în evidenţă cum ai zis să nu faci la începutul meciului. Ce să mai zic. A stricat jocul.

Noi am jucat foarte bine 40-60 de minute. Nu a fost nimic (n.r.: la faza în care a fost eliminat pentru al doilea galben). Poate dai fault. Niciodată nu poţi să dai roşu. Altfel, ne lăsăm toţi de fotbal.

Reclamă

E un moment foarte greu pentru noi. Parcă nu avem voie să câştigăm. Am început mai greu repriza a doua. Dacă dai acel penalty… Nu mai avem voie să ne atingem, nu mai suntem bărbaţi.

Şi acest domn arbitru este… Şi cei de la Botoşani au stat numai pe jos. Nu am ce să le spun lor”, a spus Aurelian Chiţu după meci, pentru digisport.ro.

„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”

Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani. Antrenorul echipei patronate de Adrian Mititelu a fost un car de nervi după înfrângerea la scor din etapa a patra din play-out.

Reclamă 4 / 0/3

Trică a avut un discurs la adresa manierei de arbitraj de la meciul cu FC Botoşani şi şi-a adus aminte şi de problemele care au existat şi la partida pe care echipa sa a disputat-o etapa trecută cu Poli Iaşi.

Trică i-a acuzat pe Iulian Călin, centralul de la Botoşani, dar şi pe Horia Mladenovici, arbitrul din camera VAR, pentru prestaţia de duminică. Mai mult, Trică susţine că arbitrii ţin cont foarte mult de strigătele spectatorilor în timpul meciurilor. Imediat după meci, el s-a prezentat la interviuri, a ţinut un monolog, după care a plecat.

„Un meci de la extaz la agonie. Noi am arătat un fotbal total 60 de minute, echipa adversă nu știu dacă a avut vreo ocazie. Controlezi jocul, ai inițiativă. Apoi, agonia. Am greșit noi după minutul 60, am făcut acel penalty, după care și-au intrat arbitrii în rol.

Mă întorc puțin. Două meciuri foarte importante, Iașiul și Botoșaniul. Cei care fac delegările… N-ai cum să-l trimiți la Iași pe Vidican și la VAR pe Iulian Dima. N-ai cum să-i trimiți pe acești arbitri la meciuri foarte importante.

Nu se poate așa ceva. Așa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toți antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noștri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniți, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulți bani. Domnul Mititelu investește foarte mulți bani.

Vrem arbitri buni, care știu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniți-vă, domnilor! Mulțumesc”, a fost monologul lui Eugen Trică, la digisport.ro.

FC Botoşani – FCU Craiova 4-1

A fost o fază controversată încă din startul partidei de la Botoşani. Arbitrul Iulian Călin a acordat un penalty pentru moldoveni, în minutul 17, dar a fost chemat să revadă faza. După ce a consultat sistemul VAR, a decis să îşi schimbe decizia.

Imediat după, Bălunţă a reuşit să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Gazdele au reuşit remontada după pauză. Enzo Lopez a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 58.

Arbitrul a fost din nou în centrul atenţie după o fază care a stârnit controverse. Cu 20 de minute înainte de final, Chiţu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Mailat a profitat şi marcat golul de 2-1 în minutul 76. Imediat după, Lopez a reuşit „dubla” cu o execuţie de senzaţie. Şutul lui Mailat a şutat în transversală, iar atacantul argentinian a reluat din „foarfecă” mingea în poartă. În prelungiri a marcat şi Florescu.

Jucătorii lui Leo Grozavu s-au impus cu scorul de 4-1 şi au obţinut un succes uriaş! În schimb, continuă problemele la echipa lui Adrian Mititelu. Dinamo a ajuns ultima în Liga 1, la un singur punct în spatele lui FCU Craiova şi FC Botoşani.”Alb-roşiii” au duel cu Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și