Închide meniul

„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”

Alex Masgras Publicat: 14 aprilie 2024, 17:00

Reclamă
„Nu se poate aşa ceva! Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează

Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: "Ei nici nu arbitrează"

Eugen Trică, în timpul unui meci / Hepta

Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani. Antrenorul echipei patronate de Adrian Mititelu a fost un car de nervi după înfrângerea la scor din etapa a patra din play-out.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trică a avut un discurs la adresa manierei de arbitraj de la meciul cu FC Botoşani şi şi-a adus aminte şi de problemele care au existat şi la partida pe care echipa sa a disputat-o etapa trecută cu Poli Iaşi.

„Nu se poate aşa ceva!” Eugen Trică s-a năpustit asupra arbitrilor după umilinţa cu Botoşani: „Ei nici nu arbitrează”

Trică i-a acuzat pe Iulian Călin, centralul de la Botoşani, dar şi pe Horia Mladenovici, arbitrul din camera VAR, pentru prestaţia de duminică. Mai mult, Trică susţine că arbitrii ţin cont foarte mult de strigătele spectatorilor în timpul meciurilor. Imediat după meci, el s-a prezentat la interviuri, a ţinut un monolog, după care a plecat:

„Un meci de la extaz la agonie. Noi am arătat un fotbal total 60 de minute, echipa adversă nu știu dacă a avut vreo ocazie. Controlezi jocul, ai inițiativă. Apoi, agonia. Am greșit noi după minutul 60, am făcut acel penalty, după care și-au intrat arbitrii în rol.

Mă întorc puțin. Două meciuri foarte importante, Iașiul și Botoșaniul. Cei care fac delegările… N-ai cum să-l trimiți la Iași pe Vidican și la VAR pe Iulian Dima. N-ai cum să-i trimiți pe acești arbitri la meciuri foarte importante.

Reclamă

Venim la Botoșani, Iulian Călin la centru, Mladinovici VAR. Nu se poate așa ceva. Ei nu arbitrează. N-am zis nimic după meciul de la Iași, chiar dacă a fost penalty foarte clar”.

Eugen Trică: „Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%”

„Băieții ăștia nu arbitrează. Știți cine arbitrează? Spectatorii! Spectatorii arbitrează. Dacă la Iași era Hațegan, îl mai întorcea Dima de la VAR pe Hațegan? Niciodată!

Vrem arbitri buni! Pentru că sunt meciuri decisive. Au venit suporteri de la Craiova, plâng! Vrem arbitraj bun, pentru că ei nu arbitrează, arbitrează spectatorii! Dacă zice spectatorul că e aut, tușierul dă aut.

Reclamă 4 / 0/3

Nu se poate așa ceva. Așa arbitraj eu n-am mai văzut de foarte mult timp. Înainte se mai dădea pentru gazde 5-10%. Acum a fost mai mult de 10%.

Echipa asta a arătat foarte bine. Toți antrenorii se vaită de lucrurile astea, dar nu se ia nicio măsură. Arbitrii buni ai noștri care sunt prin Europa League sau prin Champions League, unde sunt? Veniți, că aici sunt meciurile importante. Sunt oameni care investesc foarte mulți bani. Domnul Mititelu investește foarte mulți bani.

Vrem arbitri buni, care știu să arbitreze. Nu Călin, nu Vidican. Reveniți-vă, domnilor! Mulțumesc”, a fost monologul lui Eugen Trică, la digisport.ro.

FC Botoşani – FCU Craiova 4-1

A fost o fază controversată încă din startul partidei de la Botoşani. Arbitrul Iulian Călin a acordat un penalty pentru moldoveni, în minutul 17, dar a fost chemat să revadă faza. După ce a consultat sistemul VAR, a decis să îşi schimbe decizia.

Imediat după, Bălunţă a reuşit să deschidă scorul cu o lovitură de cap. Gazdele au reuşit remontada după pauză. Enzo Lopez a restabilit egalitatea din penalty, în minutul 58.

Arbitrul a fost din nou în centrul atenţie după o fază care a stârnit controverse. Cu 20 de minute înainte de final, Chiţu a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Mailat a profitat şi marcat golul de 2-1 în minutul 76. Imediat după, Lopez a reuşit „dubla” cu o execuţie de senzaţie. Şutul lui Mailat a şutat în transversală, iar atacantul argentinian a reluat din „foarfecă” mingea în poartă. În prelungiri a marcat şi Florescu.

Reclamă

Jucătorii lui Leo Grozavu s-au impus cu scorul de 4-1 şi au obţinut un succes uriaş! În schimb, continuă problemele la echipa lui Adrian Mititelu. Dinamo a ajuns ultima în Liga 1, la un singur punct în spatele lui FCU Craiova şi FC Botoşani. Alb-roşiii au duel cu Poli Iaşi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și