Închide meniul

„Bă, băieţi, nu mai merge aşa” Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate!

Bogdan Stănescu Publicat: 30 mai 2024, 17:42

Reclamă
„Bă, băieţi, nu mai merge aşa Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate!

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate a venit în urma unei întrebări pe care i-au pus-o jurnaliştii milionarului din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iniţial, Gigi Becali a spus că nu îl cunoaşte pe atacantul Tshegofatso Mabasa, de la Orlando Pirates.

„Bă, băieţi, nu mai merge aşa” Anunţul lui Gigi Becali despre transferul atacantului din străinătate!

Ulterior, Gigi Becali a anunţat că nu va mai da detalii despre transferuri. Patronul „roş-albaştrilor” e hotărât să nu mai dea detalii de la negocieri.

Tshegofatso Mabasa este atacantul urmărit de Florin Vulturar, finul lui Becali şi omul de încredere al FCSB-ului în privinţa transferurilor din afara ţării.

”Bă, băieți, nu mai merge așa, cum știați voi înainte. Nu mai merge. Nu trebuie să știți înainte. Veți afla când vor semna contractul, da? De ce să știți înainte? Să-mi creez concurență? Pentru ce. Nu mai fac d-astea”, a precizat Becali.

Reclamă
Reclamă 4

„Probabil azi se va rezolva!” Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Cu cât va plusa

Gigi Becali s-a răzgândit și forțează transferul lui Louis Munteanu. Patronul de la FCSB încearcă să își întărească echipa pentru preliminariile UEFA Champions League, iar acum încearcă, din nou, să îl aducă pe Munteanu.

Inițial, Gigi Becali a spus că nu va mai încerca să îl transfere pe Louis Munteanu, pentru că Fiorentina a cerut o sumă mai mare pe român, față de oferta inițială a campioanei. 1,2 milioane de euro a oferit atunci Gigi Becali, pentru transferul atacantului, în timp ce Fiorentina a cerut 1,5 milioane.

Totuși, Gigi Becali a dezvăluit acum că va încerca în continuare să îl transfere pe Munteanu. După ce Fiorentina a pierdut finala Conference League, Becali a spus că este dispus să pluseze, pentru a îl transfera pe atacantul român.

Reclamă

„Probabil azi se va rezolva ceva cu Munteanu. Știu eu strategia de la Fiorentina? Dacă au pierdut, probabil că miliardarul care e patron o să bage bani mulți și o să aducă jucători valoroși. Eu nu spun că Louis Munteanu nu e valoros, dar Fiorentina daca nu și-a pus baza în el până acum, doar nu și-or pune de acum înainte.

Poate mai cresc suma cu o sută, dar să vedem ce ne răspunde Fiorentina. Nu vă spun, nu le spun lor ce gândesc. Ce, sunt prost? Stau să vă spun vouă ca să afle ei?”, a spus Gigi Becali, la palat.

Gigi Becali, bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB

Gigi Becali a oferit un bonus uriaş pentru ultimul transfer făcut de FCSB. Pe lângă un salariu de 16.000 de euro pe lună, Daniel Popa a fost convins să semneze cu campioana şi cu o sumă importantă.

Gigi Becali a plătit clauza de reziliere a contractului cu U Cluj, cea de 300.000 de euro şi, comform fanatik.ro, i-a oferit fostului atacant de la Dinamo, ajuns la 28 de ani, şi o primă de instalare de 100.000 de euro.

Astfel, în primul sezon la FCSB, Daniel Popa va încasa cel puţin 292.000 de euro, salarii + prima de instalare. La această sumă se mai pot adăuga 80.000 de euro, în cazul în care roş-albaştrii vor ajunge în grupele unei competiţii europene.

Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Daniel Popa şi l-a numit pe acesta „maşinărie”. Patronul de la FCSB e convins că atacantul se va adapta la echipa sa, fiind de părere că se va lupta pentru un loc de titular.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și