Închide meniul

Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Nimeni nu poate sta în calea lor! Nea Gigi e înnebunit pentru asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 decembrie 2023, 19:24

Reclamă
Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Nimeni nu poate sta în calea lor! Nea Gigi e înnebunit pentru asta!

Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu

Captură AntenaSport

Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu şi spune că nimeni nu poate sta în calea roş-albaştrilor dacă Florinel Coman şi Darius Olaru îţi vor păstra aceeaşi formă. Mai mult, Bănel mizează şi pe ambiţia lui Gigi Becali de a ajunge în grupele Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel Nicoliţă crede că FCSB este singura echipă din România care este capabilă de a intra în grupele UEFA Champions League. Totodată, Bănel i-a transmis şi un avertisment lui Becali înaintea bătăliilor finale pentru titlu.

Bănel Nicoliţă mizează pe FCSB în lupta la titlu

„A fost etapa FCSB-ului. Mă bucur şi pentru Olaru că şi-a revenit, împreună cu Coman. Eu zic că, dacă cei doi vor avea aceleaşi evoluţii în continuare, nu cred că există vreo echipă să le stea în cale. Din câte am simţit, nea Gigi n-o să vândă niciun jucător. Dorinţa cea mare a lui este, acum, să câştige campionatul şi să intre în grupele Champions League. Nea Gigi e înnebunit şi îşi doreşte enorm asta. E bine şi pentru fotbalul românesc ca FCSB să câştige campionatul. E singura echipă care poate să facă faţă şi să intre în grupele Champions League. Vom avea un playoff nebun în care se va juca cu pistoalele pe masă. Toată lumea va juca împotriva FCSB-ului, toţi îşi doresc să nu ia titlul„, a spus Bănel Nicoliţă.

Cum arată clasamentul şi lupta la titlu după primele 20 de etape

Cum arată clasamentul şi lupta la titlu după primele 20 de etape. FCSB are un avans de 8 puncte în faţa celor de la CFR Cluj. Echipa lui Mandorlini a ratat şansa de a se apropia la 5 puncte, după ce a pierdut partida cu Sepsi.

Etapă perfectă pentru FCSB, care a câştigat cu 3-0 partida cu Hermannstadt. De altfel, a fost singura echipă din primele 4 care a reuşit să câştige.

Reclamă

FCSB are 41 de puncte după 20 de etape, cu 8 mai multe decât CFR Cluj şi Universitatea Craiova, care au câte 33 de puncte. Pe locul 4 în clasament se află Rapid, cu 32 de puncte. Din etapa a 20-a mai este de jucat FC Botoşani – Dinamo, dar acest meci nu va influenţa partea superioară a clasamentului.

  1. FCSB – 41 de puncte
  2. CFR Cluj – 33 de puncte
  3. Universitatea Craiova – 33 de puncte
  4. Rapid – 32 de puncte
  5.  Sepsi – 29 de puncte
  6. Universitatea Cluj – 29 de puncte
  7.  Farul Constanţa – 29 de puncte
  8. Hermannstadt – 28 de puncte
  9.  Petrolul – 27 d epuncte
  10. Otelul – 26 de puncte
  11. FC U Craiova – 24 de puncte
  12. FC Voluntari – 24 de puncte
  13. Poli Iaşi – 23 de puncte
  14. UTA – 23 de puncte
  15. Dinamo – 10 puncte
  16. FC Botoşani – 9 puncte

CFR Cluj a ratat şansa de a se apropia de FCSB

Sepsi – CFR Cluj 2-1 a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Duelul a contat pentru etapa cu numărul 20 a sezonului de Liga 1.

Într-o primă repriză pe care a controlat-o, CFR a marcat prima, prin Tachtsidis, în minutul 32, cu un şut din afara careului. După numai cinci minute, Bîrligea a avut un gol anulat, iar gazdele au reuşit egalarea în minutul 70, prin Kallaku, jucător introdus pe teren la pauză. Tot un jucător nou intrat a dat lovitura pentru Sepsi, Damaşcan marcând golul victoriei pentru gazde în minutul 85. Sepsi s-a impus cu 2-1, a reuşit prima victorie din istorie pe teren propriu în faţa clujenilor şi a treia victorie consecutivă în campionat.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și