Închide meniul

Basarab Panduru, analiză dură după Petrolul – FCSB 2-2. A comparat vicecampioana cu o echipă din subsolul clasamentului

Alex Ioniță Publicat: 29 octombrie 2023, 8:15

Reclamă
Basarab Panduru, analiză dură după Petrolul – FCSB 2-2. A comparat vicecampioana cu o echipă din subsolul clasamentului

Basarab Panduru, analiză dură după Petrolul - FCSB 2-2

Basarab Panduru / Captură Orange Sport

Basarab Panduru a făcut o analiză dură după Petrolul – FCSB 2-2. Fostul internațional este de părere că nu există nicio diferență între echipa pregătită de Elias Charalambous și o echipă din zona retrogradării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Petrolul Ploiești și FCSB s-a încheiat la egalitate grație unei lovituri de la 11 metri, transformate de Gicu Grozav, la ultima fază a partidei. Astfel, este pentru a doua oară la rând când vicecampioana pierde 2 puncte importante în lupta pentru titlu, după ce în etapa precedentă a remizat și cu FC Voluntari, scor 0-0.

Basarab Panduru, analiză dură după Petrolul – FCSB 2-2. Nicio diferență între „roș-albaștrii” și FC Botoșani

Fostul internațional este de părere că echipa pregătită de Elias Charalambous are o problemă importantă de nivel psihic, care a fost cauzată de intervențiile și criticile venite, de-a lungul timpului, din partea patronului.

Totodată, Basarab Panduru a menționat faptul că acest lucru se întâmplă des la gruparea patronată de Gigi Becali. Tot fostul internațional comparat-o pe FCSB și cu FC Botoșani, echipă care se află, în momentul de față, pe ultimul loc al clasamentului.

„FCSB este într-o poziție bună, dar lasă impresia că anul ăsta ar fi trebuit să meargă singură către câștigarea campionatului, însă cineva îi pune piedică tot timpul. Alergi de unul singur, îți pui piedică și termini pe locul 2. Ceva de genul ăsta.

Reclamă

Jucătorii nu doar că sunt scoși din formă, dar sunt terminați psihic! Parcă s-a rupt undeva ceva. Lucrurile mergeau bine spre foarte bine, apoi s-a întâmplat ceva, cum se întâmplă de 7 ani încoace. Se întâmplă ceva și gata, s-a terminat tot.

De unde jucau bine, de unde mergea echipa, au ajuns în situația să nu mai bată pe Voluntari, să nu câștige la Ploiești după 2-0, să se chinuie la Botoșani cu ultima clasată.

Botoșani a meritat cel puțin să marcheze. Nu se vedea nicio diferență între Botoșani, echipă cu zero victorii, și FCSB! De ce să ajungi așa”, a spus Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

După remiza cu Petrolul, FCSB a rămas liderul Ligii 1, cu 31 de puncte după 14 meciuri jucate. Totuși, cei de la CFR Cluj pot profita de pasul greșit făcut de echipa „roș-albastră” și se pot apropia la un punct de formația pregătită de Elias Charalambous.

Basarab Panduru, reacție vehementă după penalty-ul din Petrolul – FCSB 2-2

După finalul partidei din etapa a 14-a a Ligii 1, Basarab Panduru a declarat faptul că nu este convinsă că arbitrul ar fi trebuit să dicteze penalty după intervenția lui Ngezana, din prelungirile meciului.

„Jair dă cu capul in minge, dar după care nu pot sa spun că este un fault de penalty, nu sunt convins. Mai degrabă aş spune că nu.

Nu prea văd ce îi face să fie penalty. Nu ştiu ce face Ngezana să dai penalty. Nu sunt convins deloc că ăsta este penalty!”, a spus fostul internațional, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea Vezi toate știrile
Citește și