Închide meniul

Basarab Panduru e convins că nu a fost nimic la duelul dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut: „Nu poţi să dai penalty”

Bogdan Stănescu Publicat: 18 septembrie 2023, 10:13

Reclamă
Basarab Panduru e convins că nu a fost nimic la duelul dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut: „Nu poţi să dai penalty

Basarab Panduru e convins că nu a fost nimic la duelul dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru e convins că nu a fost nimic la duelul dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut. Sebastian Colţescu a dictat penalty în minutul 55, la presupusul fault comis de Tudor Băluţă asupra lui Adrian Şut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Penalty-ul a fost transformat în minutul 58 al meciului Farul – FCSB de către Darius Olaru. Farul – FCSB s-a încheiat 0-1. În urma acestui joc, FCSB şi-a consolidat poziţia de lider în Liga 1. Echipa antrenată de Elias Charalambous are 7 victorii din 8 meciuri.

Basarab Panduru e convins că nu a fost nimic la duelul dintre Tudor Băluţă şi Adrian Şut

Ce să zic? Nu este nimic. Nu poţi să dai penalty. D-asta se tăvăleşte în halul ăsta (n.r. – Adrian Şut). Zici că-i rupe piciorul. Aoleu, hai să-l înlocuim. Colţescu vede perfect faza. Tot, tot, tot. Ce intensitate, că nu e niciuna.

Poţi să zici că s-a păcălit? Îl suspectezi de altceva? Putem crede că el vede altceva decât vedem noi? O altă intensitate? Nu cred”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Şi Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, a susţinut pentru sursa citată că nu trebuia dictată lovitură de la 11 metri.

Reclamă
Reclamă 4

Greu de dat penalty pentru aşa ceva. Există contact, e clar. Faptul că există elimină intervenţia VAR-ului. E primul lucru. Atâta timp cât arbitrul zice am văzut contactul, VAR-ul nu are ce să-i mai zică. Acest contact produce căderea? Mie nu mi se pare. Nu să vadă, dar poate să audă. Să i se pară că a auzit o ciocnire puternică, între două picioare. VAR-ul îl întreabă ce a văzut, el zice că a văzut contact şi VAR-ul nu mai poate interveni. VAR intervine doar când arbitrul se înşală, dacă crede că e contact şi nu e”, a declarat Andrei Vochin.

Stere Halep, mesaj categoric despre penalty-ul controversat din Farul – FCSB 0-1: „Nu l-aţi văzut?”

Stere Halep a transmis un mesaj categoric despre penalty-ul controversat din partida dintre Farul şi FCSB, partidă încheiată cu scorul de 0-1. Tatăl Simonei Halep a declarat că lovitura de pedeapsă a fost dictată în mod greşit de către Sebastian Colţescu.

Stere Halep a privit din tribune meciul dintre Farul şi FCSB. La finalul partidei, tatăl Simonei Halep a transmis un scurt mesaj despre penalty-ul acordat de Sebastian Colţescu.

Reclamă 4 / 0/3

Stere Halep consideră că nu erau deloc circumstanţe de penalty, însă în cele din urmă FCSB s-a impus cu 1-0 graţie executării loviturii de la 11 metri de către Darius Olaru.

„Nu l-ați văzut? L-ați văzut, nu? Nu a fost nici măcar 00,1%! Dar asta e”, a declarat Stere Halep.

Stere Halep este un apropiat al lui Gică Hagi, fiind un mare fan al Farului. Tatăl Simonei Halep este des surprins la meciurile campioanei, şi de asemenea a petrecut alături de constănţeni la petrecerea de titlu dată la finalul sezonului trecut.

FCSB a obţinut  cea de-a şaptea victorie din acest sezon de Liga 1, chiar pe terenul celor de la Farul, echipa campioană. Constănţenii sunt în „criză” şi rămân pe locul 9 în campionat, şi după etapa a noua.

Gică Hagi, vehement după Farul – FCSB 0-1

Gică Hagi a transmis un mesaj vehement la conferinţa de presă, după Farul – FCSB 0-1. „Regele” a fost extrem de revoltat de maniera de arbitraj a lui Sebastian Colţescu, şi a declarat că echipa sa nu are şanse nici la play-off, după rezultatul înregistrat pe teren propriu cu roş-albaştrii.

Gică Hagi a făcut iureş după meci, fiind extrem de nemulţumit de penalty-ul primit de FCSB. Managerul de la Farul a declarat că Sebastian Colţescu a fost foarte arogant în timpul meciului, şi deşi a vrut să vorbească cu acesta după fluierul final, arbitrul nu l-a ascultat.

„La cum am fost arbitrați acasă la noi, uitați de play-off! Ce Farul la titlu… Atâta aroganță ca la Colțescu nu am văzut Mai avea puțin și ma făcea pachet. La final m-am dus la Colțescu, dar vorbeam singur.

Să iasă conducerea mea, să vorbească. Să stea la noapte la tv și să analizeze fazele, apoi să iasă și să spună. Nu eu, că mie mi-a dat galben”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă de după Farul – FCSB 0-1.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
20:28

„Vrea să arate asta” Max Verstappen, sfătuit de Ralf Schumacher să plece de la Red Bull! Destinaţia perfectă pentru olandez

19:46

Carlo Ancelotti a făcut cel mai aşteptat anunţ înainte de finala Champions League: „El va fi titular”

19:46

OFICIAL | Gigi Becali a ratat marea lovitură a verii de pe piaţa transferurilor! Atacantul, convins de petrodolarii „şeicilor”

19:21

„Toată lumea ne consideră favoriţi” Ce a spus Luka Modric despre şansele lui Real Madrid de a câştiga finala Champions League

19:20

Echipa care insistă pentru Iulian Cristea, fundaşul dat afară de Neil Lennon de la Rapid. Negocierile sunt avansate!

18:49

VIDEOAndrey Rublev, eliminat în turul 3 de la Roland Garros! Rusul şi-a ieşit din minţi şi a oferit scene incredibile

1 FotoIrina Deleanu, în extaz după Campionatele Europene: „Încă mai cred că este un vis! Mă ciupesc să văd dacă este real” 2 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 4 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 5 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 6 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi
Citește și