Închide meniul

Basarab Panduru, fabulos după gafa lui Arlauskis: „Avea pitici pe creier de la meciul cu Botoşani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 6 februarie 2023, 23:14

Basarab Panduru, fabulos după gafa lui Arlauskis: „Avea pitici pe creier de la meciul cu Botoşani!

Basarab Panduru, discurs fabulos după gafa lui Arlauskis

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / OrangeSport

Basarab Panduru a avut un discurs fabulos după gafa lui Giedrius Arlauskis din Farul – Universitatea Craiova 2-1. Fostul mare internaţional român a dat vina pe ieşirea nervoasă pe care portarul lituanian a avut-o la meciul de la Botoşani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giedrius Arlauskis a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul. Portarul de la Universitatea Craiova l-a călcat pe Mihai Popescu în careu, iar arbitrul Andrei Chivulete a acordat penalty pentru Farul după ce a consultat arbitrajul VAR.

Basarab Panduru, fabulos după gafa lui Arlauskis

Arla cum să apere? Avea încă pitici pe creier de la meciul cu FC Botoşani. Nu avem cum să se concentreze la penalty. Incredibil ce a făcut şi acolo la penalty’, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Episodul la care a făcut referire Basarab Panduru

Giedrius Arlauskis a avut o criză de nervi la finalul meciului Botoșani – Universitatea Craiova 1-0. Portarul lituanian a fost un car de nervi. După fluierul final al arbitrului Radu Petrescu, s-a format un meleu între jucătorii celor două formații, iar Arlauskis a fost cel mai nervos dintre toți.

Arlauskis a făcut mai multe gesturi nervoase și s-a răstit la toată lumea. Portarul oltenilor a lovit cu pumnul în peretele tunelului dinspre vestiare.

Reclamă

Radu Petrescu a sancționat oameni din ambele tabere. Alexandru Crețu a văzut cartonașul galben și, prin urmare, va fi suspendat în următorul meci. De asemenea, o persoană din staff-ul lui Botoșani a văzut roșu.

Conflictul s-a încheiat după minute bune în care jucătorii au rămas pe teren după fluierul final.

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Arlauskis

Eugen Neagoe a răbufnit la adresa lui Andrei Chivulete, după penalty-ul acordat la faultul lui Giedrius Arlauskis în meciul Farul Constanța – Universitatea Craiova 2-1. Arbitrul central al partidei de la Ovidiu a dictat lovitură de la 11 metri în favoarea Farului, după gestul surprinzător făcut de portarul oltenilor în prima repriză.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 32, Giedrius Arlauskis l-a călcat pe gleznă pe Mihai Popescu în propriul careu, în timp ce se pregătea să degajeze din brațe. Faza a fost analizată de Andrei Chivulete la monitorul VAR, iar în cele din urmă a acordat penalty. Ionuț Larie a transformat fără emoții și a făcut 2-0 pe tabelă.

La finalul confruntării, Eugen Neagoe a răbufnit și l-a acuzat pe Andrei Chivulete că n-a luat decizia corectă, la faza din minutul 32.

„Să rupi jocul așa, să dai asemenea penalty n-am mai văzut. Noi inventăm regulamentul, îl facem noi? Cum să fie piedică dacă el are mingea? Prima oară cred că a fost fault în atac. Știu că noi am jucat modest, dar este 1-0. Nu trebuie să rupem jocul, să dăm penalty că vrem noi. Că ne trezim noi și inventăm cum vrem noi. Judecăm cum vrem noi.

La Ivan judecăm primul moment, nu al doilea. Eu zic că a fost fault în atac. El (n.r. – Arlauskis) voia să răpună rapid. Asta cred. La VAR? Păi nu e prima oară când se întâmplă. Ce, la VAR nu s-au mai făcut greșeli? Am văzut penalty-uri clare care nu s-au acordat după VAR. Știm cât de slab am jucat. Am discutat puțin cu jucătorii acum, o să facem o analiză și o să discutăm mai mult în următoarele zile.

Și acum spun același lucru (n.r. – că echipa lui e valoroasă), dar în primul rând trebuie să ne schimbăm mentalitatea. Să intrăm cu atitudine, agresivi pe teren. Am intrat relaxați, crezând că va veni mingea singură la noi. Dar fără efort nu vine la noi. Sunt lucruri pe care le știm, greșelile pe care le-am făcut le cunoaștem. Am făcut un joc modest, un joc prost, asta e realitatea”, a declarat Eugen Neagoe, potrivit digisport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah Vezi toate știrile
Citește și