Închide meniul

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după oferta de 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea: „Să-l împacheteze şi să-l ducă”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 iulie 2023, 10:35

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după oferta de 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea: Să-l împacheteze şi să-l ducă”

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după oferta de 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea

Basarab Panduru, în timpul unui interviu / Orange Sport

Basarab Panduru a avut o reacţie fabuloasă după ce Parma a oferit 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea. Fostul internaţional român e de părere că Neluţu Varga ar trebui să îl vândă pe atacant dacă oferta este reală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent, patronul lui CFR Cluj a confirmat negocierile cu o echipă din Italia pentru atacantul de 23 de ani. Formaţia ar fi Parma, care evoluează în Serie B. Serie B e transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Basarab Panduru, reacţie fabuloasă după ce Parma a oferit 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea

Nu spunem echipa, că nu e frumos să spunem echipa. Deci CFR are o ofertă, dar nu ştim de unde şi nici nu spunem niciodată sumele. Dar ne place să băgăm în ele, că jucătorul costă 300.000, dar dacă apar oferte de 1 milion, lasă că e bine.

Un milion şi încă 6… Oferta de cumpărare mi se pare incredibilă! Te trezeşti şi cu el după un an înapoi şi e perfect. Oferta e incredibilă! Şapte milioane? Bîrligea nici nu prea a jucat. A jucat pe la început, a mai intrat… Să-l împacheteze şi să-l ducă în Italia!”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Atât Neluţu Varga, cât şi Cristi Balaj au confirmat negocierile pentru atacantul de 23 de ani. Bîrligea a marcat 6 goluri în 37 de meciuri pentru CFR Cluj.

Reclamă

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea! Ioan Varga a confirmat negocierile

CFR Cluj a primit o ofertă de 7 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea! Ioan Varga, patronul echipei din Gruia, a confirmat negocierile cu o echipă din Italia pentru atacantul de 23 de ani.

Potrivit digisport.ro, echipa care îl vrea pe Bîrligea este Parma, formaţie din Serie B la care mai evoluează românii Dennis Man şi Valentin Mihăilă.

Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj nu a vrut să dezvăluie numele echipei din Italia care a făcut o ofertă concretă pentru Birligea. Cu toate acestea, Varga a declarat că nu se poate realiza transferul în acest moment, din cauza ofertei făcute de echipa din Serie B, dar negocierile vor continua:

Reclamă 4 / 0/3

Da, e adevărat că avem o propunere din Italia pentru Bîrligea, nu vă pot spune numele echipei, pentru că nu ar fi corect să facem asta. Interes e din mai multe părți, dar oferta concretă e din Italia.

Însă, în acest moment, eu nu cred că datele problemei sunt în favoarea noastră, așa cum le-au prezentat dânșii.

În aceste condiții, nu cred că putem realiza transferul, dar este o chestiune de negocieri, așa cum e normal. Vom vedea ce se întâmplă pe parcurs”, a declarat Ioan Varga, potrivit digisport.ro.

Ioan Varga nu e de acord cu oferta primită pentru Bîrligea

Potrivit sursei citate mai sus, Parma vrea să ofere un milion de euro pentru împrumutul lui Bîrligea în sezonul 2023/24, urmând să plătească celelalte 6 milioane de euro în cazul în care se va realiza transferul definitiv, variantă cu care Varga nu este de acord.

Patronul celor de la CFR Cluj vrea să primească 3 milioane de euro pentru împrumutul lui Bîrligea, urmând ca celelalte 4 milioane să ajungă în conturile echipei din Gruia dacă se va realiza transferul. Potrivit transfermarkt.com, Bîrligea este cotat la 700.000 de euro.

În cazul în care Parma şi CFR Cluj se vor înţelege, Daniel Bîrligea va putea fi urmărit în noul sezon în Serie B, campionat care va fi transmis exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă Vezi toate știrile
Citește și