Închide meniul

Basarab Panduru, uluit de Andrei Cordea: „Parcă nu e român!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 noiembrie 2022, 18:06

Basarab Panduru, uluit de Andrei Cordea: „Parcă nu e român!

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

Basarab Panduru, uluit de Andrei Cordea după derby-ul pe care FCSB l-a câştigat cu 3-1 în faţa celor de la Rapid. Fostul internaţional român spune că Andrei Cordea este la un nivel extrem de bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru laudă şi determinarea cu care Andrei Cordea joacă meci de meci la FCSB. Cordea este unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB din acest sezon.

Basarab Panduru, uluit de Andrei Cordea

Înainte de FCSB, Andrei Cordea a jucat la Clinceni. Încă de pe atunci, actualul jucător de la FCSB l-a impresionat pe Basarab Panduru.

Cordea, îţi spun ceva, cu oricine o să fie bun. Pentru că e chiar bun acum. Cordea e bun în momentul ăsta, la el văd o determinare nu de român, nu ştiu de unde o are. Şi la Clinceni făcea, alerga, dar acum parcă… Felul lui de a alerga, de a se bate, şi goluri. Felul în care se bate pentru minge, cum ajunge la finalizare. Cordea, în momentul ăsta, e bun„, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Andrei Cordea a reuşit un gol şi o pasă de gol în FCSB – Rapid 3-1

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB în derby-ul cu Rapid. Acesta a reuşit un gol, dar şi o pasă decisivă.

Reclamă

Este un derby, am simţit-o de ieri, de când au venit suporterii să ne motiveze. Ei ne-au împins de la spate. Am simţit adrenalina astăzit. Cred că este rivalitate mai mare decât cu Dinamo. Mă bucur că am câştigat, atmosfera este foarte bună acum. Astăzi ma arătat ca o echipă adevărată. Nu am văzut niciodată echipa asta atât de motivată şi dornică de a câştiga. Nu le-am dat nicio şansă. Ne-am dorit din suflet să câştigăm astăzi şi nu le-am dat nicio şansă. Eu nu ştiu pe cine vedea favorită.

De când am ajuns la stadion am ajuns mult mai motivaţi decât ei. I-am simţit că nu erau motivaţi să câştige meciul. Am mai făcut meciuri foarte bune, dar la West Ham nu am reuşit să câştigăm. Suntem o familie. Nu am trăit aşa ceva de când am venit, nici măcar când am bătut pe Dinamo cu 6-0. Eu am fost concentrat sută la sută, am fost motivat. Îmi doream să recuperez mingea de poarta noastră. La cartonaşul roşu m-a lovit sută la sută. L-am enervat puţin, ştiam că e. Nu va rămâne, ne-a spus asta. Dar va rămâne lângă noi. Dacă nu este pregătit, asta e. Nu are de ce să fie forţat, e decizia lui„, a spus Andrei Cordea la finalul derby-ului cu Rapid.

Andrei Cordea are 4 goluri marcate în Liga 1 şi încă 3 în cupele europene.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Basarab Panduru, uluit de Andrei Cordea 
  • Prin ce l-a impresionat pe Basarab Panduru

 

 

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:39 VideoHai cu prospeţimea! Marcos Manolache apără la Zaragoza şi e înnebunit după sarmale. Vrea să calce pe urmele lui Horaţiu Moldovan 20:17 AC Milan – Inter LIVE SCORE (21:45). Simone Inzaghi poate câștiga titlul în „Derby della Madonnina”! Echipele probabile 20:03 Lotul preliminar al României pentru Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A. Meciurilor tricolorilor, LIVE în AntenaPLAY 19:42 Tactica inedită propusă pentru ca Dinamo să se salveze de la retrogradare! Planul gândit de echipa din Ștefan cel Mare 19:26 „Eu conduc!” Zeljko Kopic s-a enervat la conferința de presă! A „tunat” înainte de Botoșani – Dinamo 18:50 „Și eu aș încerca asta” Jose Mourinho a propus ca fotbalul să se joace fără portari! Declarația prin care a uimit pe toată lumea 18:26 Joan Laporta, anunţ „bombă” la 12 ore după El Clasico! Cere să se REJOACE Real Madrid – Barcelona şi a găsit precedentul 18:19 Primele transferuri cerute de Dan Petrescu la CFR Cluj! Numele pe care i le-a „pus pe masă” lui Neluțu Varga 18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și