Închide meniul

Basarab Panduru, val de ironii după Farul – Sepsi 2-0: „Mai jos de atât nu ai cum! Arată urât de tot!”

Alexandru Ivan Publicat: 28 februarie 2023, 23:45

Reclamă
Basarab Panduru, val de ironii după Farul – Sepsi 2-0: „Mai jos de atât nu ai cum! Arată urât de tot!

Basarab Panduru

Basarab Panduru/ Captură Orangesport.ro

Basarab Panduru a avut o reacție ironică după meciul Farul – Sepsi 2-0, din etapa a 28-a din Liga 1. Fostul internațional s-a amuzat pe seama prestației echipei lui Cristiano Bergodi. Panduru e de părere că covăsnenii au făcut unul dintre cele mai slabe jocuri din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru a spus că juniorii lui Sepsi s-ar fi descurcat mai bine decât jucătorii trimiși în teren de Bergodi la Ovidiu. Nu îi dă nicio șansă lui Sepsi în partidele cu CFR Cluj și FCSB, ultimele două din sezonul regular.

Basarab Panduru, reacție ironică după Farul – Sepsi 2-0

„Nici dacă veneau cu juniorii nu jucau atât de slab. La unele statistici m-am uitat și aveau minus. Mai jos de atât nu ai cum să joci. O să dea acum de CFR și FCSB, să vezi… cu cine să ia punct? Poate cu Csikszereda.

Sepsi țintea să intre în primele trei anul ăsta. Încă depind de ei pentru play-off, dar au arătat urât de tot anul ăsta”, a spus Basarab Panduru, conform orangesport.ro. 

Cristiano Bergodi, resemnat

Cristiano Bergodi consideră că echipa sa a fost depășită la toate capitolele de cei de la Farul, însă atrage atenția la faptul că nu trebuie să facă o tragedie din cauza acestui aspect.

Reclamă

„Nu știu ce pot să spun. În general, au fost mai buni, ne-au depășit la toate capitolele. Asta e, nu putem face o tragedie din asta.

Mergem înainte, ne apropiem de finalul sezonului regulat și avem un obiectiv foarte important de atins.

Nu e chestia de schimbări. Avem un lot bun. E vorba de ceilalți, au fost mai buni, au echipa construită foarte bine, sunt tehnici, rapizi și organizați foarte bine. Nu întâmplător sunt pe primul loc, mi-au plăcut mult.

Reclamă 4 / 0/3

A fost probabil cel mai slab meci. Trebuie să atingem obiectivul, nu ne va fi ușor, mai ales având în vedere meciurile rămase.

Se joacă până la sfârșit, noi cu Craiova probabil vom merge acolo (n.r. în play-off). Eu sunt foarte încrezător, luptăm până la ultimul meci, se poate întâmpla orice”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei cu Farul, pentru digisport.ro.

Farul, victorie categorică cu Sepsi

Farul a deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR. Prima repriză, dominată copios de gazde, s-a încheiat cu golul de 2-0, înscris de tânărul Adrian Mazilu, după o pătrundere şi un şut plasat.

Farul a avut un gol anulat, în minutul 59, când David Kiki a înscris spectaculos, dar analiza VAR a relevat că faza pornise dintr-o poziţie de ofsaid. Farul s-a impus cu 2-0, după un meci în care oaspeţii nu au putut emite pretenţii, evoluând foarte defensiv.

Constănţenii sunt lideri, cu 61 de puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 6, cu 41 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB 9:38 Verdict dur pentru Simona Halep, înainte de startul turneului de la Paris! Americanii nu-i dau nicio șansă româncei 9:15 Scandal uriaş după PAOK – Olympiacos 2-0. Acuze fără precedent. „Ei joacă meciuri amicale în play-off” 9:14 „Un nesimțit!” Mircea Rednic a făcut praf un oficial de la Dinamo! Reacție categorică a antrenorului: „Se vor afla mai multe!” 8:39 Șefii lui Dinamo au răsuflat ușurați, după ce echipa a prins barajul! Anunță prime pentru jucători: „O mare ușurare!” 8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” Vezi toate știrile
Citește și